Így néznének ki a Disney-karakterek, ha népszerű filmekben szerepelnének: zseniális módon mutatta meg a művész
A tehetséges művész népszerű filmek ikonikus jeleneteibe csempészett bele Disney-karaktereket, az eredmény egészen lenyűgöző.

mátrix
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Disney-filmek már a 20. század eleje óta szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat egyaránt, hiszen a tanulságos mesék még felnőttszemmel is érdekesek lehetnek, újdonságokat tartogathatnak. 

Egyáltalán nem szégyen, hogyha valaki idősebb korában is rajongója maradt a Disney-meséknek. Sőt, egy magát OneFairyFailnek nevező művész épp számukra készített különleges montázsokat.

Disney-karakterek népszerű filmekben

A művész Instagram oldalán rendszeresen tölt fel újabbnál újabb tartalmakat, amikben a Disney-karaktereket különböző népszerű filmek szereplőjeként mutatja be. Mi lenne, ha Mulan kapta volna a főszerepet a Quentin Tarantino nagy sikerű filmjében, a Kill Billben, vagy ha a Jóbarátok sorozat tagjai mind mesebeli hercegnők és hercegek volnának? Az égető kérdésekre hiánypótló válaszként OneFairyFail újraalkotta a filmek egy-két ikonikus jelenetét.

Elemi ösztön: azaz jobban mondva "Jeges ösztön" a kép címe. A művész a Jégvarázsból ismert Elza királynőt illesztette be a méltán híres Elemi ösztön című film ikonikus jelenetébe.

Kill Bill: így nézett volna ki, ha a Kill Bill forgatásán Mulan karaktere játszotta volna a főszerepet. Egészen passzol hozzá.

Szex és New York: a Szex és New York nagy sikerű sorozat négy főszereplője, Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda helyett Bell, Csipkerózsika, Ariel és Hamupipőke tetszeleg.

Squid Game: a világszerte népszerű Squid Game egyik izgalmas jelenetébe csempészte a művész a Disney-karaktereket, Mulant, Arielt, Hamupipőkét, Jázmint, Tiana hercegnőt és Bellt. Stílszerűen mindegyiküknek más-más alakzatot kellett kivágnia az édességből.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jóbarátok: a Jóbarátok sorozat közkedvelt szereplőit is leváltotta Disney-hősökre.

Mátrix: a Mátrixból ismert Trinity és Neo karaktere helyett pedig Mulan és Li Shang látható. Egészen passzol hozzájuk az új szerepük.

Titanic: a Titanic hajókatasztrófájáról szóló film egyik szerelmes jelenetét gondolta újra a művész. Egy kis humorral is megfűszerezte.

A kis hableány bikinifelsőjét horgászta ki a férfi: őrült kalandokba keverte magát

Gyerekként sokan ábrándoznak arról, milyen lenne a való életben találkozni fantáziavilágbeli lényekkel. Ez a művész ennél tovább ment.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: onefairyfail omerika / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary, a képek használatát OneFairyFail engedélyezte)

Ezt is szeretjük