A kis hableány bikinifelsőjét horgászta ki a férfi: őrült kalandokba keverte magát

Gyerekként sokan ábrándoznak arról, milyen lenne a való életben találkozni fantáziavilágbeli lényekkel. Ez a művész ennél tovább ment.

hableány cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Luigi Kemo Volo gyerekként szeretett volna eljutni a képzeletbeli lények varázslatos világába, sőt, áthozni őket a valódi életbe, hogy megismerkedjen az érdekes kreatúrákkal. Mindezt úgy gondolta, hogy a lények természetesen azonnal befogadnák őt, és remekül szórakoznának egymással. 

Ábrándjainak legtöbb alapját olyan mesefilmek képezték, amiket majdnem mindenki látott kiskorában, és amelyek valóságos és fantáziából vett elemeket vegyítettek össze. Olyan filmek, mint a Roger nyúl a pácban vagy a Space Jam megmutatták, hogy a világ tele van varázslattal, és igenis van helyük a képzeletbeli lényeknek a mindennapokban is.

Megelevenedett a Disney rajzfilmek világa

Míg a mozivásznon ez tényleg megtörténhet, annál kevesebb az esélye a valóságban, ám az örök álmodozó gyerek, Luigi felnőttként is az álomvilágban maradt, és odaszerkesztette maga köré a Disney-világ fantasztikus lényeit, ráadásul teljesen életszerű helyzetekben örökítette meg a mesefigurákat.

(Képek forrása: Luigi kemo Volo / Bored Panda)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük