A kis hableány bikinifelsőjét horgászta ki a férfi: őrült kalandokba keverte magát
Gyerekként sokan ábrándoznak arról, milyen lenne a való életben találkozni fantáziavilágbeli lényekkel. Ez a művész ennél tovább ment.

hableány cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Luigi Kemo Volo gyerekként szeretett volna eljutni a képzeletbeli lények varázslatos világába, sőt, áthozni őket a valódi életbe, hogy megismerkedjen az érdekes kreatúrákkal. Mindezt úgy gondolta, hogy a lények természetesen azonnal befogadnák őt, és remekül szórakoznának egymással. 

Ábrándjainak legtöbb alapját olyan mesefilmek képezték, amiket majdnem mindenki látott kiskorában, és amelyek valóságos és fantáziából vett elemeket vegyítettek össze. Olyan filmek, mint a Roger nyúl a pácban vagy a Space Jam megmutatták, hogy a világ tele van varázslattal, és igenis van helyük a képzeletbeli lényeknek a mindennapokban is.

Megelevenedett a Disney rajzfilmek világa

Míg a mozivásznon ez tényleg megtörténhet, annál kevesebb az esélye a valóságban, ám az örök álmodozó gyerek, Luigi felnőttként is az álomvilágban maradt, és odaszerkesztette maga köré a Disney-világ fantasztikus lényeit, ráadásul teljesen életszerű helyzetekben örökítette meg a mesefigurákat.

kishableány

(Képek forrása: Luigi kemo Volo / Bored Panda)

Ezt is szeretjük