Horoszkóp: a legforróbb férfi szexfantáziák

Erotikus fantáziái mindenkinek vannak, ám csak kevesen beszélnek róluk. A csillagok elárulják, mi jár a pasid fejében.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden pasinak vannak erotikus képzelgései, ám a negatív fogadtatástól tartva csak a legritkább esetben beszélnek róluk. A szexualitással összefüggő fantáziaképek igen eltérőek - és adott esetben többet elárulnak a pasiról, mint az összes többi megnyilvánulás együttvéve.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Még, ha éles helyzetben esetleg nem is tenné meg azt, ami már számtalanszor lejátszódott lelki szemei előtt. A horoszkóp megmutatja, hogy mi jár a fejében.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Fantáziavilágában gyakran zajlik le előtte különböző szerepjátékok forgatókönyve, melyek testileg és mentálisan is izgalomba hozzák. Jellemzően a domináns fél szerepét osztja magára. Szívesen lenne például a házasságtörő asszonyt gyóntató, majd a legkevésbé sem hagyományos módon feloldozó plébános, de minden további nélkül belebújna a betegét gyógyító orvos bőrébe is. Képzelgései során előnyben részesíti a szokatlan pozitúrákat és szexuális kellékeket.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Előszeretettel képzeli el, amint a munkából váratlanul hazaállítva rajtakap egy barátnőddel az ágyban. Miután bemutatót rögtönöztök a leszbikus szerelem rejtelmeiről, könyörögtök neki, hogy szálljon be harmadiknak - mert, bár azt, hogy mi esik jól egy nőnek, leginkább egy másik nő tudja, a szex mégiscsak akkor az igazi, ha azt a bizonyos férfiúi testrészt sem nélkülözi. Aggodalomra azonban nincs okod - a Bikát egymagad is boldoggá tudod tenni, feltéve, hogy szexuális életetek impulzív és spontán.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Fantáziavilágát játékos ábrándok sokasága népesíti be, melyeket valóra is akar váltani. Számos férfival ellentétben vágyik a hosszabb, csókokban és simogatásokban gazdag előjátékra. A verbalitás iránti igénye erotikus képzelgéseiben is megnyilvánul, igaz, nem éppen szokványos formában: szereti elképzelni például, amint trágár szavakat suttogsz a fülébe elragadtatásod jeléül. Gyakran látja lelki szemei előtt azt is, amint valamiféle illetlen helyszínen szexeltek - a lebukásveszély pedig számára csak hab a tortán.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az érzékeny és érzéki Rákot a szeretet és a romantika éppúgy izgalomba hozhatja, mint maga a testiség. Gyakran látja maga előtt, amint a tengerparton vagy egy jacuzziban kényeztetitek egymást, minden szemérmességeteket levetkőzve. Mindazonáltal a szerepjátékok sem állnak tőle távol. Legszívesebben azt képzeli el, amint ápolónőként vagy szobalányként sürgölődsz körülötte, lesve a gondolait, illetve amint a szakmáját magas szinten űző prostituáltként elégíted ki őt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A büszke Oroszlán gyakorta elképzeli, amint az erotika és a gyengédség megnyilvánulásai közepette elcsábítod - lehetőség szerint valamilyen fényűző, illetve egzotikus helyszínen. Titkos vágyai között szerepel, amint provokatív, esetenként már-már közönségesbe hajló sztriptízbemutatóval veszed le őt a lábáról. Mivel a félénkség vagy a szemérmesség meglehetősen távol áll tőle, fantáziavilágában egy tükrökkel felszerelt szobában bujálkodtok, miközben a látvány minden részletét a legmesszebbmenőkig kiélvezheti.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A látszólag két lábbal a földön járó Szűz az átlagnál jóval gyakrabban fantáziál. Titkos vágya egy erotikus testmasszázs, melynek során nemcsak a kezeidet használod, hanem a nyelved és az ajkaid is besegítenek. Add meg neki ezt az élményt - ily módon kissé meglegyezgetheted a hiúságát, miközben az elfogadottság érzését is növelheted benne. Bár jegyének megfelelően az egyszerűséget részesíti előnyben, az aktus során nem lenne ellenére a gyertyafény és a hangulatos zene.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A kifinomult ízlésű Mérleg esetében különös jelentőséggel bírnak a részletek, mind a szeretkezés helyszínét, mind magát az aktust illetően. Férfi létére szívesen lát kettőtöket visszafogottan romantikus környezetben, amint hosszú, elnyújtott csókokkal borítod be testét, miközben finom kelmékkel is izgatod. Az pedig, hogy - az előbbiekkel némiképp kontrasztot alkotva - trágárságtól sem mentes provokatív szavakat suttogsz a fülébe, már csak hab a tortán.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Képzeletben ledönti a szexualitás korlátait - a többszemélyes orgia például visszatérő motívuma erotikus álmainak. Meglepő módon szívesen elképzeli magát egy domina alávetettjeként is. Megnyugtatásképpen közöljük: ez utóbbi fantáziaképe valójában azt jelzi, a Skorpió gyakrabban igényelné a kezdeményezést a részedről. Ami pedig az előbbit illeti, az is megmarad az ábránd szintjén - feltéve, hogy nem csupán testi vágyait, hanem kíváncsiságát is kielégíted.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kedvenc erotikus ábrándjában nyakába veszi a világot, és egy álomszerű, egzotikus helyszínen szeretkezik veled. Elképzeli, amint egy komplett szexuális repertoárt vonultatsz fel, melyben a pajzán ételféleségek éppúgy fellelhetők, mint partnered madártollal való izgatása. Mindazonáltal a Nyilas előszeretettel fantáziál arról is, amint olyan erotikus játékszereket teszteltek szoros együttműködésben, mint a vibrátor, a plüssbilincs vagy a péniszgyűrű.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak az élet minden területén igényli a kiszámíthatóságot - az erotika kivételével. Bár ő maga ritkán tesz javaslatot, örömmel fogad minden olyan kezdeményezést, ami változatosságot csempészhet kettőtök intim viszonyába. A szokásos erogén zónák mellett igen érzékeny a hátsó térhajlata. Gyakorta elképzeli, hogy ezt a területet kényezteted kelmével vagy valamilyen szőrmeféleséggel - ami amellett, hogy roppant izgatóan hat rá, egyben biztonságérzettel is eltölti.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Erotikája a legkevésbé sem mondható konvencionálisnak, esetenként szinte zabolátlan. Kíváncsisággal vegyes örömmel fogad minden újítást. Különösen közel állnak hozzá a szerepjátékok, így fantáziáiban gyakorta bújik például a szigorú tanár bőrébe, aki megbünteti szófogadatlan tanítványát - persze olyan formában, hogy az annak is jólessen. Szívesen elképzeli azt is, amint extrém, esetenként nem is veszélytelen helyszíneken szexeltek, például egy turbulenciába került repülőgép fedélzetén.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak vizes jegy, így nem meglepő, hogy ez az ősi közeg felerősíti amúgy is intenzív erotikáját. Arról ábrándozik, hogy a hétköznapokból elmenekülve vízpartra utaztok, netán hajóra szálltok, ahol semmi más dolgotok nincs, mint egymást kényeztetni. Különösen érzékeny erogén zónája a lábfeje, így szereti elképzelni, amint a nagylábujját csókolgatod. Érdemes megadnod neki, amire vágyik - gazdag fantáziájából adódóan viszonzásképp földöntúli élvezetekben részesíthet.

Ezt is szeretjük