A legerősebb mágikus gyógynövények, hogy bevonzd a pénzt

Így használd őket!

A gyógynövényekkel nem csak az egészségedet őrizheted meg.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A különböző fakérgeket, gyógynövényeket és gyökereket az egészség fenntartásában betöltött szerepük mellett évezredek óta használják különböző bőséghozó varázslatokhoz is. Ha fokozni akarod varázslataid erejét, te is próbáld ki őket!

A régiek analógiás gondolkodása szerint a világ minden létezője hasonlósága alapján áll kapcsolatban más létezőkkel, és minden varázslathoz szükséged van bizonyos szimbólumokra, melyek képviselik az elérendő célt. A gazdagsághozó növények a bőséggel állnak kapcsolatban, és olyan energiákat és tulajdonságokat képviselnek, melyekkel pillanatnyilag esetleg te magad nem rendelkezel. Nézd meg, hogyan használd a jól bevált pénzhozókat!

Vidd magaddal!

Készíthetsz amulettet a növényekből, melyet bármikor magaddal vihetsz a táskádban, illetve magadon is viselhetsz. Nincs más dolgod, mint tenni egy keveset valamelyik gyógynövényből egy műanyag tokba, pici nejlon- vagy textilzacskóba, majd zsebre vágni az értékes amulettet! Ha úgy döntesz, magadon viseled, vásárolhatsz hozzá kicsi, kinyitható medaliont, melybe bele tudsz tenni egy csipetnyit a gyógynövényből. De belekötheted egy darab textilbe is, melyet egy bőrszállal a nyakadba akaszthatsz.

Tedd el otthon!

Ha magad készíted a zacskót, akkor zöld vagy sárga anyagot válassz, mert ezek a pénz és a bőség színei. Tölts meg egy nagyobb zacskót valamelyik növénnyel, és tedd az ágy alá vagy akaszd a bejárat a fölé! Ha van egy nagy tálcád vagy olyan edényed, amelyben a szárított lakásillatosítókat tartják, egyszerűen szórd bele a szárított füveket ebbe az edénybe, és helyezd el a lakásod pénz-sarkában!

4 elem főzet

A gyógynövények klasszikus felhasználása, a főzet vagy forrázat alkalmas arra, hogy elvégezd a négy elem varázslatot. Ebben a világot alkotó minden elemet segítségül hívod ahhoz, hogy anyagi céljaid megvalósuljanak.

A növények képviselik a föld elemet, a másik három elemet pedig a főzéshez használt víz, a gőz, illetve a láng vagy tűzhely adja. Válaszd ki az alábbiak közül azt a növényt, amely a célodnak leginkább megfelel! Még hideg vízben tedd fel főni, és amíg felforr a víz, fogalmazd meg a célodat minél pontosabban!

Mikor már forr a víz, keverd meg a forrásban lévő növényeket, és gondolj közben az anyagi bevételre, melyet szeretnél megkapni! Ahogyan a gőz felszáll, továbbítja kívánságodat az univerzum erőinek, hogy befektetett energiád pénz formájában érkezzen vissza hozzád. Ezután szűrd le a főzetet, és spriccelj belőle szét a lakásban!

Füstölj!

Füstölőként is felhasználhatod ezeket a növényeket. Hagyományosan faszénen gyújtották meg őket, de gyertyával is teheted. Ezután engedd, hogy a füst átjárja a házat, és pénzvonzó fészekké alakítsa!

A legerősebb bőséghozók

Bazsalikom

A bazsalikom a növekvő bevételek növénye. Áztass bazsalikomlevelet három napra vízbe, majd szórj ebből a vízből a lakásod pénz-sarkába, vagy abba a helyiségbe egy keveset, ahol dolgozni szoktál!

Borsmenta

A borsmenta üzleti szerencsét és sikereket vonzó növény, melyet amulettként hordhatsz magaddal, füstölőben is használhatsz, vagy fröcsköld szét a lakás négy sarkában!

Babérlevél

Fejleszti az intuíciót, segít munkát vagy vevőket találnod. Egy nejlonzacskóban tegyél babérlevelet az ágyad alá, vagy a növényből készült főzetből spriccelj otthonod négy sarkába!

A jóslás segítsége

Ha bizonytalan vagy az intuíciód erejében egy fontos pénzügyi döntés előtt, hívd segítségül a cigánykártyát! Videónkból kiderül, hogyan!

Kamilla

A kamilláról úgy tartják, szerencsét hoz a kártyajátékokban. A kamillatea szerencsét hoz és bőséget vonz, lefekvés előtt igyál belőle egy csészével!

Szegfűszeg

Ha néhány szegfűszeget teszel a pénztárcádba, megfialtatja a benne található összeget. Kevesen tudják, hogy a szegfűszegekkel tűzdelt narancsot, mely manapság elsősorban karácsonyi dekorációként ismert, régen bőségvonzó amulettként is használták. Akaszd fel az éléskamra ajtajára, és sosem fogysz ki a javakból!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fahéj

Ez a mindig kéznél lévő konyhai fűszer vészhelyzet esetén segít, amikor sürgősen pénzre van szükséged. Tedd a pénztárcádba, vagy minden reggel égess el gyertyalángnál egy kis darab fahéjat, és koncentrálj az összegre, amihez szeretnél hozzájutni, és azt az időpontot is képzeld el, amíg meg kell érkeznie hozzád. A várt eredmény garantáltan nem marad el!

Ezt is szeretjük