A 4 legszexibb magyar politikus

Címlapra illő pasik

Egy politikus legfontosabb erénye a hitelesség, de a mai, látványra épülő világban a kinézet sem utolsó.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A televízió megjelenése óta a politika egyre inkább az emberek szeme előtt zajlik, ami azzal jár, hogy a közszereplők is kénytelenek adni a külsejükre.

Persze nem mindenki születik jó adottságokkal, de szerencsére a magyar politikusok között is akadnak páran, akiket bármikor szívesen látnánk a címlapokon. Pártállástól független, csak a megjelenésre és a vonzerőre épülő összeállítást készítettünk: íme, a legszexibb közszereplőink!

Mesterházy Attila

Bár rögtönzött közvélemény-kutatásunk végeredménye alapján azt lehet leszűrni, hogy a nők összességében nem a legelégedettebbek a magyar politikusok felhozatalával esztétikai szempontból, Mesterházy Attila volt az egyik, akinek még a kevésből talán a legtöbbször merült fel a neve.

Mindez különös annak fényében, hogy a Medián 2011. áprilisi adatai szerint a legnépszerűtlenebb magyar politikusnak bizonyult, másrészről azonban mi sem bizonyítja jobban, hogy a vonzerő nincs összefüggésben a politikai hovatartozással és szerepléssel.

Az MSZP pártelnökének látványa minden bizonnyal a konzervatívabb ízlésű hölgyek térdét remegteti meg, hiszen a jól bevált öltöny-nyakkendő párosítás híve. A legutóbbi választások idején még a küllemének különleges pikantériát adó szakállától is megvált, valószínűleg nem kis részben azért, hogy a párt arca lehessen - de talán ez is csak vonzóbbá tette karakteres, határozott alakját.

Jávor Benedek

A másik győztes egyértelműen Jávor Benedek, az LMP képviselője, aki főpolgármester-jelöltként igazán szokatlan dolgot tett a legutóbbi választásokkor. A politikusoktól megszokott, merev öltöny-nyakkendő párost laza farmerra és kigombolt nyakú ingre cserélte a plakátfotózáson, és még a cipőjét is levette, ötletesen ábrázolva, hogy lehet más a politika. Meglehet, egyesekből vegyes érzelmeket váltott ki, hogy a közszereplő úgy pózolt a fotón, mint a Deák téri Gödör mellett heverésző tinik, de a női szívek közül sokat megdobogtatott.

Mellesleg a gesztus korántsem lett volna ennyire hatásos a fiatal politikus szexi mosolya nélkül: Jávor Benedeknek ez után a fotó után már nem kell bizonyítania, hogy alakja a címlapokon is megállná a helyét. Bár az ökológus-környezetpolitikus végül nem lett budapesti főpolgármester, még a korábbi általános választások során országgyűlési képviselő mandátumot szerzett, így továbbra is üde színfoltja a magyar közéletnek.

Bajnai Gordon

Szexi, jóképű, aranyos, feminin, jellegtelen - az egykori miniszterelnökkel kapcsolatban ezek a jelzők merültek fel. Bajnai Gordon, aki 2009 és 2010 között állt az ország élén, kifinomult stílusával és előnyös vonásaival kifejezetten kellemes látványt nyújtott nap mint nap a tévéképernyőkön.

Magyar miniszterelnökök a rendszerváltás óta

Nézegess képeket!

Elolvasom

A magyar miniszterelnökök kinézetét tekintve Bajnai fölényes győzelmet aratott, még ha vonzerejét nem is lehet a szívtipró vízilabdás fiúkéval összemérni. Kásás Tamásról minden bizonnyal ritkán hangzik el az, hogy aranyos, ugyanakkor az is tény, hogy egy politikus mindennapjai nem a testedzésről szólnak, és a stílus is igen kötött. A volt miniszterelnök azonban, ha nem sportolókkal, hanem saját pályatársaival állítjuk ringbe, vitathatatlanul helyet érdemel a legjobbak között - róla bármikor szívesen néznénk fotókat.

A leghitelesebb miniszterelnök

Ki volt a leghitelesebb miniszterelnökünk? Kíváncsiak voltunk, mit válaszolna a kérdésre az utca embere, ezért utánajártunk! Nézd meg videónkat, és megismerheted a választ!

Deutsch Tamás

A nem éppen eseménytelen magánéletéről ismert politikus talán nem a kifejezetten szép arcú férfiak táborát gazdagítja, de sármos kisugárzása révén itt a helye a legszexibbek listáján.

A Fidesz politikusa vitathatatlanul előnyére változott az évek múlásával, mostanra pedig megtalálta azt a stílust, ami komolysága ellenére is tükrözi az egyéniségét.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azon kevesek közül való, akik nem engednek az üzleti etikett követelményeinek, miszerint a férfiaknál a rövid haj a megjelenés kulcsa, de talán jobb is így, hiszen stílusos megjelenésének, vonzerejének nélkülözhetetlen részét képezi félhosszú frizurája.

A képek forrása a Wikipédia Mesterházy Attila és Jávor Benedek szócikke.

Ezt is szeretjük