5 dolog, amivel inkább ne hívd fel magadra a pasi figyelmét

Nagyon figyelj oda, hogy ne ciki dolgokkal akard felkelteni a pasi érdeklődését!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha megtetszik egy pasi, róla szólhat minden. Ilyenkor az ember megtesz minden tőle telhetőt, hogy a kiszemelt rá figyeljen, és szupermenőnek gondolja.

Elmondjuk, mi az az öt dolog, amivel pont az ellenkezőjét éred el.

Hangos megnyilvánulások

A leggyorsabb, de nem a legjobb módja annak, hogy magadra vond a figyelmet, az, ha mindenkit túlkiabálva beszélsz, nevetgélsz. Így azonban csak azt éred el, hogy túl harsánynak gondolnak majd, és az is megfordulhat a srác fejében, hogy neveletlen vagy.

Talán még ijesztőnek is találhatja a dolgot, és ezzel biztosan elvágod magad nála. Jobb tehát vigyázni a hangerővel, és ha mindenképpen szeretnéd vele tudatni a mondanivalódat, inkább keress alkalmat, hogy nyugodt körülmények között, normál hangon tudjatok beszélgetni. Sokkal vonzóbb leszel, ha csendes, nőies a viselkedésed, és inkább a mondandód tartalmával kelted fel az érdeklődését.

Túl szexi ruhák

Természetesen szabad, sőt, kell is csinosnak lenni, de ez nem azt jelenti, hogy minél kivágottabb a ruhád, annál jobb csaj vagy. Ha már az összemelegedés előtt mindent megmutatsz magadból, semmi izgalmasat nem fog találni benned a pasi, ami pedig azt jelenti, hogy nem is fog időt szentelni a meghódításodra. Tartsd szem előtt, hogy a kevesebb több, és legyél titokzatos. Az a legjobb, ha a kiszemelt úgy gondol majd rád, mint egy megfejtendő rejtvényre: így tuti, hogy nyert ügyed van.

Kitárulkozás

Ha azzal szeretnéd megnyerni magadnak a srácot, hogy minden titkodba beavatod, akkor rossz úton jársz. Erre a dologra is érvényes az, hogy inkább maradj egy kicsit rejtélyes. Ez nem azt jelenti, hogy semmit nem szabad megosztanod vele, mert jó, ha érzi, hogy a bizalmadba fogadtad, de ne felejtsd el, ő nem a legjobb barátnőd. A sok fecsegés és az állandó csajos témák inkább megrémítik a fiúkat.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pasifaló praktikák

Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy úgy gondolod, ha a kiszemelted más fiúkkal lát, azt gondolja, hogy népszerű vagy, netán féltékeny lesz, és harcolni kezd érted. Ez sajnos a ritkább eset. A jellemző az, hogy ha a pasi azt látja, hogy már elfoglaltad magad másokkal, akkor nem fogja törni magát, hogy ő is egy legyen a sok közül. Arról nem beszélve, hogy úgy tűnhet neki, nem is érdekel igazán. Vigyázz, ne higgye azt, hogy kicsapongó pasifaló vagy, és könnyen adod magad másoknak.

Utánozás

Ne add fel a saját személyiséged azért, hogy imponálj egy fiúnak. Persze érdeklődhetsz a hobbija iránt, de inkább kedvesen kérdezz tőle, mint hogy te is elkezdj például focizni, amikor nem is vagy sportos alkat. 

Még rosszabb, ha egyáltalán nem értesz a sporthoz, és megpróbálsz úgy tenni, mintha a világ legnagyobb szurkolója lennél. Könnyen mellélőhetsz, és a pasi, aki otthon van a témában, messziről kiszimatolja, hogy füllentés van a dologban - ezzel el is ásod magad nála.

Ezt is szeretjük