Heti horoszkóp május 1-től 7-ig a Bak új lappal kezd, a Skorpió szerelmes

A héten izgalmas fejlemények várhatók.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten egyre tavasziasabb lesz a hangulat. Sokan már az elkövetkező nyárról is ábrándoznak, tervezgetik pihenésüket, de ne szaladjunk ennyire előre: lássuk, mit jósol a horoszkóp erre a hétre!

A szerelemben és a magánéletben várhatók elsősorban kedvező változások, előrelépések, de lesznek, akik a munkában számíthatnak fejlődésre.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden váratlan változások jöhetnek, melyekre nem számítottál. Hosszú távon profitálhatsz belőlük. Kedveseddel felforrósodik köztetek a levegő. Majálisotok kellemes programmal telik. Szingliként érzed, a szerelem ott van a levegőben. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A rövid munkahét kedvedre való, hiszen több pihenést és kikapcsolódást ígér. A hét végén kellemes baráti találkozó várhat. Szerelmeddel csodásan telik a következő pár nap is. Élvezitek a tavasz szépségeit. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi is udvarolni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid fejlődésnek indulnak, mivel rájössz, hol folyik ki a tárcádból feleslegesen a pénz. Szerelmeddel sikerül tisztázni egy régebb óta fennálló félreértést, ezzel új fejezet nyílik kapcsolatodban. Ha még nincs párod, bemutatnak egy jóképű pasinak, aki még humoros is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban nagyon élvezed a tavasz minden napsugarát és még szívesebben tartózkodsz a szabadban. Kedvesedben remek partnerre lelsz ebben. Pároddal több időtök lesz egymásra, ami mindkettőtöket feltölt. Ha még nincs párod, sajnos egy foglalt illető tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új ötleted támad, melynek megvalósítása még tervezést és szervezést igényel. Jobb, ha időt hagysz magadnak, ne hamarkodd el! Szerelmeddel egy nyári utazás gondolata merül fel, és ad izgalmas témát. Szingli vagy? Exedről pletykát hallasz, ám ne higgy el mindent! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Izgalmas meglepetésben részesülsz. A dolog váratlansága mellett újdonsága is varázslatos lesz.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakiben csalódnod kell, miután nem teljesíti neked tett ígéretét. Érdemes lenne vele elbeszélgetned a történtekről, mert kapcsolatotok fogja bánni. Szerelmeddel közös tervetek születik. Ha még várod a párod, egy randimeghívás jöhet a héten, de nem attól, akitől várnád. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nálad most minden az érzelmek körül forog. Munkahelyedre kevesebb fókusz jut, ám ebből egy kellemetlen tévedés adódhat. Szíved választottjával turbékoló galambokként élitek meg a hetet. Majálisotok emlékezetes lesz. Szingliként titkos hódolód végre színre lép. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új ismerősre teszel szert, akivel később még szorosabb munkahelyi kapcsolatba kerülhetsz. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, ami a most különösen jó kommunikációnak köszönhető köztetek. Szingli vagy? Egy netes társkeresőn várhat a herceg, akiről álmodtál. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó híreket tartogat a hét, ennek hatására végre úgy érzed, készen vagy új lappal kezdeni, új fejezetet nyitni az életedben. Pároddal a hét a humor jegyében telik, noha lesz egy komolyabb beszélgetésetek is. Szingliként új jelöltet szemelsz ki magadnak a napokban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kapsz egy izgalmas meghívást valahová, ahol eddig sosem jártál. Kíváncsiságod és lelkesedésed nem ismer határokat. Szerelmeddel kis féltékenységi vitád lehet, de ezt könnyen és hamar megbeszélitek. Egyedülálló vagy? Rájössz, ki is az, akire valójában vágysz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Végre összejöhet a pénz valamire, amire régóta vágysz. Lehet, hogy utazás vagy egy szép tárgy? Bármi is az, örömet okoz. Kedveseddel kis kiruccanás színesíti a hetet. Ha szingli vagy, a majális forgatagában találkozhatsz egy helyes pasival. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Fotó: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük