Heti horoszkóp április 24-től 30-ig: a Kos jó hírnek, a Bak anyagi fellendülésnek örülhet

A napokban pozitív irányban gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte faljuk a napsütést, a tavasz szépségei nap mint nap lenyűgöznek a hosszú hideg időszak után. Most sokan érzik úgy, a jó idővel a szerelemre is nyitottá válik.

A hét pozitívan alakul. Egyesek anyagi fellendülésnek, mások jó híreknek örülhetnek. Jó irányban gördül tovább a sors kereke a horoszkóp szerint.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét jó híreket tartogat számodra. Úgy tűnik, valami, ami fontos neked, már nyárra összejöhet. Szerelmeddel kis félreértésbe keveredtek, de ezt inkább viccesnek, mint problémaként élitek meg. Még várod a párod? Egy online társkeresőn várhat siker és randimeghívás. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban jó kedélyű és pozitív leszel. Mások is észreveszik, mennyire energikus és mosolygós vagy. A tavasz is teszi, de nem kizárólag: szerelmeddel most hihetetlen összhangban vagytok, boldogan koncentráltok egymásra. Szingliként új hódolód akad, aki neked sem közömbös. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten új feladattal nézel szembe a munkahelyeden, ami elsőre nagy falatnak tűnhet, de hamar kiderül, hogy menni fog. Párkapcsolatod kiegyensúlyozottnak tűnhet, de egy kibeszéletlen probléma később visszaüthet. Ha még szingli vagy, most letisztul benned, kire és mire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nyugodtabb és stresszmentesebb leszel, mint az utóbbi hetekben. Több időd nyílik pihenni, élvezheted a tavasz szépségét. Szerelmeddel mesésen telik a hét. Többet lesztek együtt, több idő nyílik romantikázni is. Ha még egyedülálló vagy, olyan illető belsője tetszik meg, aki külsőre nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kapsz egy remek lehetőséget, amivel érdemes élni, hiszen előrelépést jelenthet a számodra. Nem feltétlenül, de talán munkáról lehet szó. Kedveseddel kis féltékenységi vitád lehet, de ez csak fellobbantja köztetek a lángot. Szingliként új illetőt szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Csodásan érzed magad. A tavaszi hangulat egészen feltölt. Felébred benned a tanulás, a gyarapodás iránti vágy. Keress valamilyen lehetőséget! Párban egy közös utazás ötlete merül fel, de ez csak a távoli jövőben lesz esedékes. Szingliként egy internetes társkeresőn több pasi is megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis kitalálsz egy remek megoldást, amivel gyarapodhat a bankszámlád. Spórolás vagy keresés? Ezt csak te tudhatod. Pároddal egy kis kiruccanás teszi színesebbé a hetet. Ha még szingli vagy, valaki titkon kiszemelhet magának, de egyelőre nem mer kezdeményezni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki tanácsodért folyamodik, ám nem vagy kompetens az ügyben. Jobb, ha nem kontárkodsz, inkább irányítsd máshoz. Pároddal egy kényes kérdés kerül szóba, de kölcsönös nyitottságotok megoldja a dolgot. Ha még egyedülálló vagy, exedről tudsz meg egy új infót. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új szabadidős tevékenységet próbálsz ki, amiből szeretett hobbi válhat. A kreatív elfoglaltság olyan eredménnyel járhat, ami szuper büszkévé tehet. Pároddal egy pénzügyi kérdésben döntötök. Szingliként bemutatnak egy jóképű, humoros férfinak. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagyobb pénzkiadás várhat, ezért most le kell mondanod valamiről, amit meg akartál venni. Talán a jövő hónapban! Szerelmeddel új célt tűztök ki, melyet közös áldozattal érhettek majd el. Ha még egyedülálló vagy, meglepődsz, hogy ki kezd neked félreérthetetlen jeleket küldeni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden konfliktus alakulhat ki. Igyekezz igazságosan kezelni a helyzetet, különben hosszú távon nem jársz jól. Párkapcsolatod stabil. Baráti körötökben kellemes estét töltötök el. Ha még egyedülálló vagy, ketten is megtetszenek, és nehéz a döntés. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy ismerősöddel több időt töltesz együtt, és adott helyzetben együtt is kell működnötök. Most szorosabbá válhat viszonyotok, és barátság bimbózhat köztetek. Pároddal jó híreket kaptok, ami felvillanyoz titeket. Szingliként egy tavaszi séta tartogathat feledhetetlen megismerkedést. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük