Heti horoszkóp április 17-től 23-ig: a Szűz új lappal kezd, a Bak szerelmes napok elé néz

A napokban izgalmas történésekre lehet számítani.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét nemcsak egyre több tavaszi napsütést, hanem pozitív eseményeket is tartogat: most sokak életében jöhetnek izgalmas fejlemények.

Egyesek életében a szerelmi élet válik dominánssá, mások most ébrednek rá arra, hogy eljött az ideje egy új, jobb kezdetnek, tiszta lapnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A munkahelyeden érdekes kihívással találod szemben magad, ami nemcsak motivál, de kissé meg is ijeszt. Ne aggódj, menni fog! Pároddal romantikus hetetek lesz, sok kettesben töltött pillanattal. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyanon akad meg a szemed, aki sajnos foglalt. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régi ismerősöddel találkozol, akivel kellemes lesz felidézni a múlt emlékeit. Most alkalmatok nyílik felfrissíteni kapcsolatotokat. Kedveseddel minden meseszép. Egy tavaszi kiruccanás teheti színesebbé a hetet. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, mégpedig anyagi értelemben. Most jobbra fordulhat bankszámlád egyenlege. Szerelmeddel egy kis féltékenység költözik a kapcsolatotokba, de ez szerencsére alaptalan. Ha még nincs párod, egyszerre két pasi is megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új hobbit próbálhatsz ki, mely egy szempillantás alatt megtetszik, és kedvenceddé válhat. Pároddal tündérmesébe illő napok elé néztek. Hétvégén kellemes kirándulás ígérkezhet. Ha még szingli vagy, valaki titkon kiszemelhet magának. Az illetőt ráadásul már ismerheted is. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki tanácsokat osztogat neked, de nem érzed úgy, hogy szükséged lenne rá. Mondd el bátran, ha úgy látod, sok, és udvariasan utasítsd el. Szerelmeddel új tervet eszeltek ki, de ezt csak együtt tudjátok megvalósítani. Ha még nincs párod, izgalmas flörtbe keveredhetsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Majd kicsattansz az energiától! Lendületed mozgásra, aktív elfoglaltságok végzésére késztet. Most mások is észreveszik, mennyire energikus vagy. Kedveseddel megbeszéltek egy régi félreértést, így tiszta lappal folytathatjátok. Szingliként új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki meglepetést okoz neked a viselkedésével. Most egészen más fényben tűnhet fel előtted, mint eddig bármikor. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, ám most kevesebb időtök lehet kettesben, mint máskor. Ha még nincs párod, most nem az ismerkedés van fókuszban nálad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Olyan helyzetbe kerülsz, ami kissé kellemetlen lehet. Érdemes rövidre zárnod a dolgot és minél nyíltabban elmondani, hogy valójában mit élsz meg. Szerelmeddel a hét a humor jegyében telik, most sokkal többet nevettek, mint eddig bármikor. Szingliként új hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Azon tűnődhetsz, mire fordíthatnád a megtakarításaid - legyen az meglévő vagy várható összeg. Pároddal kis félreértésbe keveredtek, de ez hamar tisztázódik. Ha még nincs párod, exedről hallhatsz különös pletykát. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nálad most minden az érzelmekről szól. Nem csoda, hogy a munkában elfeledkezhetsz egy fontos teendőről. Szerelmeddel kreatív elfoglaltságot találtok ki, ami még közelebb visz titeket egymáshoz érzelmileg. Ha még egyedülálló vagy, meg fogsz lepődni, ki kezd udvarolni neked. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Izgalmas ötleted támad, melynek megvalósítása időt és ideális stratégiát követel. Jól tervezd meg, mit lépsz, és miért. Ha párkapcsolatban élsz, valaki olyan próbálhatja megzavarni kettőtök nyugalmát, akinek egyikőtökhöz korábban volt köze. Szerencsére szerelmetek erős. Ha még szingli vagy, társkeresőn várhat meglepetés. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ez a hét jóval pozitívabb lehet, mint a múlt hét. Szinte szívod magadba a tavaszi napsugarak jó energiáit. Pároddal közösen kaptok egy remek hírt, ami feldobja a heteteket. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi tetszik meg, de egyelőre egyikük sem vonz jobban a másiknál. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük