Heti horoszkóp október 25-től 31-ig: a Mérleg jó hírt kap, a Vízöntő új útra lép

A napokban sokan indulhatnak el ismeretlen utakon.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezeken az aranyszínbe forduló őszi napokon a sors senkit sem hagy unatkozni: lesznek, akik rászánják magukat, hogy új útra lépjenek, mások a szerelemben számíthatnak előrelépésre.

A napokban lesz ok a mosolygásra, hiszen egyesek jó híreknek, mások karrierjükben való előrelépésnek is örülhetnek. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden elismerést kaphatsz, ugyanis felettesed felismeri, milyen jól csinálod azt, amit csinálsz. A dicséret jólesik, de motivál is, hogy még szorgalmasabb légy. Szíved választottja segítséged kérheti valamiben, ami arra mutat, hogy igazán a partnerét látja benned. Szingliként kéretlen hódolód akad, akit határozottsággal építhetsz le. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régi álmod valósulhat meg, és szinte alig hiszed el, hogy ez valóban megtörténhet. Heted bearanyozza ez az öröm. Szerelmi életed is remekül alakul. Kedveseddel még közelebb kerültök egymáshoz, hála egy mélyebb beszélgetésnek. Ha még egyedülálló vagy, a netes ismerkedés tartogat izgalmas meglepetést. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Rájössz, min és hogyan spórolhatnál meg több pénzt. Noha az elköltésére is lennének ötleteid, ezzel inkább várj, míg stabilizálódnak a pénzügyeid. Párkapcsolatod harmonikus, sokkal jobb a kommunikációtok, mint valaha. Szingliként egy váratlan pillanatban szólíthat le egy jóképű férfi. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új ismerősre teszel szert, aki idővel a karrieredben is segíthet majd téged. Az illetőt egy barátod vagy kollégád mutatja be neked. Szíved választottjától bókok tengerére számíthatsz, mivel kisugárzásod a szokásosnál is vonzóbb. Ha még várod a párod, valaki most felfigyelhet rád. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Vidám napok elébe nézel. Most a szokásosnál többet nevetsz és mosolyogsz, hangulatod pedig másokat is felvidít. A munkahelyi teendők is gördülékenyebben haladnak, mert pozitív vagy, és motivált. Szerelmeddel romantikahegyekre számíthatsz. Ha még egyedülálló vagy, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új területen szerzel ismeretséget, és nagy élvezettel tölt el, hogy ezáltal izgalmas élményeket gyűjthetsz. Kedveseddel egy olyan program színesíti meg a heteteket, ami az első randikat idézi vissza bennetek. Ha még egyedülálló vagy, titkos hódolód rászánhatja magát, hogy randira hívjon. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírt kapsz egy olyan ügyről, ami számodra rendkívül fontos, és hosszú távon befolyásolhatja az életed. Kedveseddel közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, ami bebizonyítja, milyen szuper csapat vagytok. Ha még egyedülálló vagy, most ráébredsz, mire és kire vágysz pontosan szerelmi téren. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy régi félreértés tisztázódik a héten, és ennek hála, sokkal kiegyensúlyozottabban, a konfliktus vetette árnyéktól mentesen folytathatod az életed. Szíved választottja meglep egy reakciójával, aminek hatására szinte újra beleszeretsz. Ha még szingli vagy, munkád során ismerhetsz meg egy helyes pasit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valakitől szívességet kell kérned. Noha valóban segíthet is neked, arról se feledkezz meg, hogy megköszönd az idejét és az energiáját, amit rád szánt. Pároddal olyan helyen fordultok meg a napokban, ahol még egyikőtök sem járt. A közös élmény sokáig megmarad. Ha még szingli vagy, régi plátói szerelmed jut eszedbe. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ellenségedben kellemesen csalódsz, viszonyotok most új alapokra helyeződhet. Még az is lehet, hogy idővel barátok lesztek. Kedvesed egy régi titkot bíz rád, ami a bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan férfin akad meg a szemed, aki valójában nem az eseted, de a humora megfog. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sorsodban új fejezet veszi kezdetét, új és ismeretlen útra lépsz. Ez sok új tapasztalatot ígér, és izgalmas kihívások elé állít majd téged. Szerelmeddel több időtök lesz kettesben, mint máskor, és alkalmatok nyílik a közös pihenésre. Ha még egyedülálló vagy, régi párod tűnik fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Rég nem látott rokonoddal nyílik alkalmad találkozni. A közös időtöltés, beszélgetés feltölti a lelked. A szerelmi életed is kedvezően alakul. Pároddal új tervet szövögettek, mely izgalommal tölt el benneteket. Ha még nincs párod, egy társkereső oldal hozhat neked szerencsét. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük