Heti horoszkóp július 26-tól augusztus 1-ig: a Kos sikeres, a Halak új esélyt kap

A napokban előrelépésekre lehet számítani a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten búcsúzik a július, ám a nyár még korántsem: előttünk az augusztus, ami hasonlóan kalandos és vidám lehet, mint ez a hónap volt.

A horoszkóp szerint a záró- és indulónapok jól megérdemelt sikert, új esélyt, de szerelmi fejleményeket is tartogatnak. Lássuk, hogy alakulhat a hét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkádban régen remélt, jól megérdemelt siker várhat. Most végre előreléphetsz karrieredben, és akár egy jobb pozíciót is felajánlhatnak. Pároddal új ötletetek támad, de a megvalósításában még szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Szingliként sosem látott szempár rabolja el a szíved. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Emellett igazán nyugalmas, kellemes napokra számíthatsz. Noha a hét második felében elfoglaltabb leszel, remekül bírod majd a gyűrődést. Kedveseddel romantikus, bensőséges nyári esték várnak. Ha még szingli vagy, most érdemes szétnézned egy online társkeresőn! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Új feladattal bíznak meg a munkahelyeden. Ebből nemcsak sokat tanulhatsz, de később akár új ismeretségeket is szerezhetsz általa. Pároddal egy hamarosan esedékes program vagy utazás megszervezése ad izgalmas témát. Ha még egyedülálló vagy, barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Heted lendületesen és energikusan telik. Gyorsan és eredményesen végzel a munkával, így bőven lesz időd a kikapcsolódásra. Pároddal felmerül egy majdani kirándulás vagy utazás ötlete. Ez mindkettőtöket felvillanyozza. Szingli vagy? Olyasvalaki tetszik meg, aki nem az eseted. Lelke az, ami igazán megfog. Horoszkópos ékszer »

 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A napokban alkalmad nyílik egy kicsit többet pihenni és kikapcsolódni. Ez igazán jót tesz a lelkednek, és kicsit felüdülsz testileg is. Ha párban élsz, szerelmed érdekes ötlettel rukkolhat elő, amit fontolj meg! Ha nincs kapcsolatod, egy régi jelölted ismét színre lép. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A napokban a szokásosnál szétszórtabb lehetsz, ezért fokozottan figyelj a testi épségedre és az értéktárgyaidra! Pároddal dúl köztetek a szerelem, környezetetek irigykedve figyel titeket. Még egyedülálló vagy? Új jelöltek a láthatáron! A kérdés csak az, kettejük közül ki lesz a szimpatikusabb. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy olyan feltételezés születhet meg benned, ami heves érzelmeket vált ki. Jobb, ha utánanézel, valóban lehet-e alapja. Amennyiben párban élsz, szerelmeddel most kevesebb időtök lehet kettesben, mert több baráti, családi program adódhat. Ha nincs párod, egy kitartó jelentkező hívja fel magára a figyelmed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pénzügyeid foglalkoztathatnak, hiszen hó végén olykor szorosabbra kell cipzározni a pénztárcát. Ne aggódj, hamarosan pénzhez jutsz, és megszűnik benned a feszültség! Kapcsolatod harmonikus, és sok erőt ad neked, pozitív energiák dolgoznak a lelkedben. Ha még egyedül vagy, régi hódolód ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valakitől szívességet kérsz, de ne feledd el meghálálni neki, ahogy illik. Heted egyébként vidáman alakul, kellemes nyári programok várnak szinte minden nap. Azért pihenj is néha! Kedveseddel egy régi vita tisztázódik, így harmonikusabb lesz a folytatás. Szingli vagy? Siker várhat egy online társkereső appon! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Régi, megfontolt döntésed most hozza meg gyümölcsét. Nemcsak a büszkeség önt el, de a jövőben is óvatosságra, és kellő átgondoltságra sarkall a helyzet. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vita adódhat, amit csakis az őszinte szavak oldhatnak meg. Ha még egyedülálló vagy, exedről hallasz érdekes hírt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kissé fáradékonyabb lehetsz, ezért ideje magadra is koncentrálnod. Tégy eleget szervezeted kérésének, és pihenj többet! Talán egy üdülés is rád férne. Ha párban élsz, szerelmed szívességet kérhet tőled, ami bizalmáról árulkodik. Szingliként mindenképp járj nyitott szemmel, jövendőbelid sodorhatja feléd a sors szele. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bár már-már feladtad egy vágyad, most új esélyt kaphatsz. Érdemes ezúttal megfontoltabban és tudatosabban haladnod, hogy minden terv szerint alakuljon. Ha párban vagy, kisebb féltékenységi vita adódhat, de hamar elillan. Szingliként kéretlen ismerkedési tanácsot kaphatsz valakitől. Horoszkópos ékszer »

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük