Heti horoszkóp november 23-tól 28-ig: a Kos sikeres, az Oroszlán pozitív fejleményre számíthat

A horoszkóp szerint pozitív irányban mozdulhatnak el a dolgok a következő napokban.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz kellős közepén egyre hűvösebb napok követik egymást. Szerencsére az évszak szépségei, a színes lombok, a lábak alatt zörgő falevelek és a gőzölgő tea kárpótol minket a borzongató hőmérséklet miatt.

A heti események ugyancsak mosolyt csalhatnak az arcokra, ugyanis kedvező események sora várható úgy a szerelemben, mint a munkában is. A horoszkóp elárulja a részleteket. 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Környezetedben konfliktus bontakozhat ki, és két tűz közé kerülhetsz. Érdemes minél inkább a háttérbe vonulnod. Korábbi törekvésed mindeközben célba visz, és sikert érsz el egy számodra nagyon fontos dologban. Szíved választottja nem győz bókolni: kisugárzásod a tetőfokára hág. Ennek szingliként is meglesz a látszata! Valaki végre összeszedi bátorságát, és kezdeményezhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Sokkal energikusabb lehetsz, mint az előző héten voltál, és ez főleg a munkában mutatkozhat meg. Hatékonyságodnak köszönhetően több szabadidőd is maradhat. Pároddal egy kis félreértés támadhat, de hamar tisztázódik, és csupán egy humoros emlékké lesz a dolog. Ha még nincs társad, egy komolyabb jelentkező akadhat horogra. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Váratlan kiadásod lehet, ami kissé leapasztja a költségvetésed. Szerencsére a tartalékaiddal számolhatsz, így elkerülöd a bajt. Ha párban vagy, kedvesed egy remek hírrel örvendeztet meg a héten. Ezen kívül sok-sok romantikus pillanat is vár. Még nincs párkapcsolatod? A korábbiról vonsz le egy nagyon fontos következtetést, mely később is előnyödre lesz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Pénzügyeid lassanként stabilizálódni kezdenek, amit örömmel nyugtázhatsz. Fontos, hogy ne kezdj felelőtlen költekezésbe, mert ismét slamasztikába kerülhetsz. Pároddal közösen kell megoldanotok egy felmerülő problémát. Ismét megmutatkozik, hogy szuper csapat vagytok. Nincs párod? Két férfin is megakad a szemed, de nehéz dönteni, ki legyen a befutó. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A napokban pozitív fejlemény jön: sok munkád végre meghozza remélt gyümölcsét. Akár még egy kiadós dicséretre is számíthatsz a főnöködtől, ami tovább motivál, és még lendületesebbé tesz majd. Ha párkapcsolatban élsz, most többet beszélgethettek a szokásosnál, ami nap nap után közelebb visz titeket egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, a napokban egy váratlan illető kezd udvarolni. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Rég nem látott ismerősödtől kaphatsz egy levelet, ami egy csapásra mosolyt csal az arcodra. Az illetővel most megújulhat a viszonyotok. Kedvesed tanácsod kéri egy kérdésben, ami számára rendkívül fontos lehet. Beszéljétek át alaposan, hogy okos lépést tehessen. Nincs párod? Volt szerelmed léphet színre, meglepetést okozva. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kreatívabb éned lép működésbe: itt az ideje egy nagyszabású lakásátalakításnak! Ehhez még felújítási munkálatok sem kellenek: ha meglévő bútoraid, díszeid áthelyezed, egészen megújul a környezeted. Pároddal kis vita adódhat, talán éppen ebből, de hamar megbékéltek. Egyedülálló vagy? Most egész más dolgok foglalkoztatnak, ez pedig pasimágnesként működik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Érdemes jobban figyelned az egészségedre, mint amennyire manapság szoktál. Egy vitaminkúra sem árthat, hogy meg ne fázz az őszi hűvös időben. Szerelmeddel közös jövőtök kerül szóba, de egy valamiben nem értetek egyet: ne ijedj meg, idő kérdése, és meglesz a közös nevező. Egyedülállóként most élvezed a függetlenséged, és feltölt a magadra szánt idő. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kis nehézség merülhet fel ügyintézésed közben a hét elején, de szerencsére talpraesetten és gyorsan megoldod. Pénzügyeidre viszont érdemes figyelned, mert a napokban könnyen túlköltekezhetsz. Ha párban élsz, felizzik köztetek a levegő: incselkedő és játékos kedvetekben lehettek, ami erősíti vonzalmatokat. Szingliként kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki szívességet kérhet tőled, melynek teljesítésében valami akadályozhat: érdemes még idejében nemet mondanod, máskülönben utólag kellemetlen helyzet bontakozhat ki. Kedveseddel a nosztalgia jegyében telhet a hét: legszebb emlékeiteket öröm lesz közösen felidézni. Ha még várod a párod, egy régi jelölted bukkan fel ismét a látókörödben, újra felkeltve az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új feladatot kapsz a munkádban, ami talán kicsit nagy falatnak tűnik. Ha hiszel magadban, és próbálod megőrizni a nyugalmad, nem lesz gond: mindennel nagyszerűen fogsz boldogulni. Kapcsolatodban egy komolyabb beszélgetésre kerül sor, mely fontos előrelépést hozhat számotokra. Egyedülállóként az online ismerkedés hozhat most sikert: randira hívhatnak. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban jó híreket kapsz egy számodra fontos dolog kapcsán. Ez sok pozitív energiát ad, és lendületet a hét további feladatainak elvégzéséhez. Párkapcsolatodban kis féltékenység ébred, de szerencsére hamar sikerül tisztáznotok a félreértésen alapuló helyzetet. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszik meg, akire mindeddig csak barátként tekintettél. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük