Heti horoszkóp június 3-tól 9-ig: a Szűznek új hódolója akad, a Halak lehetőséget kap

Bizakodhatunk, mert jó hetet jósol a heti horoszkóp.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az időjárás nap nap után megtréfál bennünket, és elő kell vennünk az esernyőket, a sors kereke biztatóan forog tovább, és, mint a horoszkóp jósolja, szép napoknak nézünk elébe.

Mind a szerelem, mind a pénzügyek terén kedvezően alakulhat a hét. Reméljük, a nap is többet süthet a következő napokban, ha már az események ilyen kecsegtetőek: a heti előrejelzés elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valaki nehezen teljesíthető szívességet kérhet tőled, de, ha fektetsz bele egy kis plusz energiát, akkor hamar rájöhetsz, hogyan kivitelezhető a dolog. Pároddal egy kisebb vita ugyan adódhat, de ennek tisztázása hamar sikerül, és harmonikusan folytatódik a hét. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe keveredhetsz valakivel, de a dolog akár tovább is fejlődhet, ha úgy akarjátok. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Régi ismerősöddel futsz össze véletlenül. Az örömteli találkozás egy termékeny gondolatot indít el fejedben, mely hamarosan kolosszális ötletté nőheti ki magát. Kedvesed egy titkába avathat be téged. Ezt mindenképp kezeld bizalmasan, egyúttal értsd jelentését is, bízik benned. Egyedülállóként az új szerelem küszöbén állhatsz, ezt szinte a levegőben érzed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyi gyarapodással indul, dicsérettel zárul a heted. Utóbbira munkahelyeden kerülhet sor, egy bajos helyzet bravúros megoldása kapcsán. Egy kettőtöknek szóló jó hírt hozhat a hét, így pároddal nagyon pozitív hetetek lehet. Új tervek is lehetnek születőben. Ha nincs kedvesed, rég ismert barátod kezdhet feléd közeledni. Ezt mindenképp érdemes átgondolnod. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Két dolog között kell döntened a héten, mely azonban nem lesz egyszerű. Lehet a környezetedben valaki, aki megélt hasonlót, és rendelkezik tapasztalattal. Kérd a segítségét! Szerelmeddel talán kevesebb lehet most a kettesben töltött idő, de ne aggódj, lesz alkalom mindent bepótolni. Ha még keresed a párod, munkád során pillanthatsz meg valakit, aki megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Bosszantó dolog adódik a napokban, de hamar kiderül, ez is csak egy újabb alkalom volt arra, hogy bebizonyosodjon, milyen jól helytállsz a problémamegoldásban. Párod meglephet egy pozitív reakciójával. Kiegyensúlyozottnak érezheted magad most mellette. Szingliként most kicsit nehezebb lehet egyedül, de a szerelem már közeleg, csak kis türelem kell. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Heted a szerelem körül forog mind párban, mind egyedülállóként, így a munkában kicsit nehezebb is lehet olykor koncentrálni. Kedvesed kissé féltékeny lehet egy harmadik miatt, akire azonban nem lenne oka. Igyekezz őt megnyugtatni, és nem eltúlozni a reakciót. Egyedülállóként új hódolóra teszel szert, aki személyiségében hasonló, így számodra is szimpatikus lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó vétel teszi szebbé a heted. Az ajánlat váratlanul kerül utadba, és kedvezően érinti anyagi ügyeid. Jobban jössz ki, mint hitted. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, most még vonzóbbnak láthatjátok egymást, mint máskor. Ha nincs kapcsolatod, egyik exedbe botolhatsz a héten. Meglepetésedre egész másképp láthatod a történteket mostanra. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Munkahelyeden új helyzetben kell bizonyítanod. Főnököd elismerését nem csoda, ha kivívod, mert remekül boldogulhatsz majd. Szerelmeddel kissé hullámzó lehet a hét, de az esetleges összezördülések után édes lesz a békülés. Egyedülállóként élvezed szabadságod, ami még csalogatóbbá tesz a pasik szemében. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kicsit több tennivalód adódik, mint általában, és ennek megszervezése nem lesz mindig könnyű. Ha priorizálsz, és nem veszel el a feladatokban, akkor egyszerűbb lehet. Párod ellenkező módon vélekedhet valamiről a napokban. Próbálj nyitott lenni érveire, és törekedjetek egy kompromisszumra. Ha nincs párod, barátnőd ismerősének akadhat meg rajtad a szeme. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valakitől kéretlen pénzügyi tanácsot kapsz, ami elsőre kifejezetten bosszant, később, átgondolva azonban magad is láthatod, hogy lehet benne valami. Szerelmed bókok tengerével áraszthat el. Nem hiába, hisz szexi kisugárzásod szerelmi bájitalként hathat rá. Egyedülállóként az online ismerkedésnek érdemes esélyt adnod, egy titokzatos idegent jósol horoszkópod. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A héten a pénzügyeidben következhet be kedvező változás. Ez megnyugvással tölthet el, de vigyázz, ne uralkodjon el rajtad a túlzott lazaság! Bankkártyád bánhatja. Szerelmed iránti érzelmeid egyre csak erősödhetnek, és ez viszont is hasonlóképp lehet. Felhőtlen boldogság ígérkezik a hétre. Szingli vagy? A héten egy szórakozóhelyen lehet szerencséd. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Örömhírt kaphatsz, ami egész hétre felvillanyoz. Még mások arcára is mosolyt csalhat pozitív kisugárzásod. Jól is jön, mert valakinek szüksége lehet jelenlétedre most. Párod érdekes ötlettel rukkolhat elő. Noha ez saját terveidet keresztülszegi, talán még jobban is tetszik majd a magadénál. Szingliként egy korábbi elpuskázott után újabb lehetőséged nyílhat jelölted közelébe férkőzni. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük