8 erőteljes fotó, ami minden szónál többet árul el az emberiségről

A 2019-es év sokaknak sorsfordító volt. Ilyen pillanatokról várták a képeket egy nemzetközi fotópályázaton.

2019 legjobb fotói az emberiségről

Az Agora ingyenes mobilapplikációján keresztül ezúttal az amatőr és profi pályázók is kipróbálhatták magukat fotós újságíróként.

A #Photojournalism kulcsszóval ellátott képekből 12 321 érkezett a fotópályázatra a világ különböző tájairól.

Fotók az emberiségről

Egyszerűnek tűnhet, pedig nehéz olyan informatív és erős felvételt készíteni, ami képes reprezentálni az emberiség egy részének életét. A # Photojournalism2020 verseny 2019. november 22-én indult, az ötven legjobbat december 31-én az alkalmazáson keresztül bemutatták a felhasználóknak is. Ezt követően az ő kezükben volt a döntés, ki érdemelte meg a képek alapján az első díjat. Összegyűjtöttük a nyolc legjobb képet - köztük mutatjuk a nyertes fotót is.

(Képek forrása: agoraimages, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük