Emlékszel még a discmanre és a téglatelefonokra? Ezek a kütyük voltak a legmenőbbek a 2000-es évek elején

Még belegondolni is szörnyű, hogy ezek a kütyük húsz éve voltak nagyon menők, hiszen olyan, mintha tegnap lett volna.

2000-es-évek-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokunk életében meghatározó időszakok voltak a ’90-es és 2000-es évek, hiszen szép emlékek és boldog pillanatok kötődnek ezekhez az esztendőkhöz. Bár még mindig nagyon közelinek tűnik, a millenniumi szilveszter óta már eltelt 21 év, és a ’90-es évek „gyerekei” is lassacskán mind közelednek a harminc felé.

Ennek a kornak az volt az egyik szépsége, hogy még csak kevesen ismerték az internetet, a szórakoztatóeszközök pedig még gyerekcipőben jártak, így nagy ritkaságnak számított egy-egy ilyen kütyüt birtokolni az ezredforduló környékén.

Technikai eszközök a 2000-es évek elejéről

Ma már az okostelefon és az internet meghatározó részeivé váltak a mindennapoknak, azonban húsz évvel ezelőtt minden hasznos funkcióját külön eszközzel kellett helyettesíteni. A beépített kamera helyett filmtekercses fényképezőgépek voltak, a zenehallgatás discmannel történt, és ha valamit mindenképp meg kellett nézni az interneten, akkor azt a legtöbben internetkávézókban, könyvtárakban vagy az iskola informatikatermében intézték el.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük