"Dögkeselyűk tépnek szét!" Komár László kipakolt válóperéről

Elhúzódik Komár László válópere, ő pedig már mindenbe hajlandó belemenni, csak válasszák szét őket.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mesébe illő történetként kezdődött 2004-ben Komár László és Fruh Erzsébet románca: a pár a nagy korkülönbség ellenére nagyon jól kijött egymással, össze is házasodtak, a népszerű énekes pedig hatvanévesen újra apa lett: 2004 októberében született meg ugyanis kislánya, aki Komár nagymamája után a Karolina nevet kapta.

Házasságuk tavaly azonban olyannyira megromlott, hogy a 34 éves asszony távoltartási végzést kért a bíróságtól 66 éves férje ellen, amit meg is kapott, miután azt állította, hogy Komár bántalmazta őt, sőt, beszámíthatatlannak nevezte - az állítólagos vádakat pedig Komár hiába tagadta.

Alig látja kislányát

Hónapokig nem mehetett ugyanis kislánya közelébe, az egykori házastársak válópere pedig jelenleg is zajlik, amiről őszintén vallott a Mokka néhány nappal ezelőtti adásában.

A magyar Elvis Presley-t saját bevallása szerint dögkeselyűként próbálja meg felesége és annak ügyvédje tönkretenni és kifosztani.

Komár László nem titkolta el, hogy kéthetente hétvégén találkozhat csak imádott Karolinájával, ám akkor ő viszont szinte mindig dolgozik, hogy legyen miből kifizetnie többek között a gyerektartást - kétségbeejtő helyzetét mindezek után joggal nevezte a 22-es csapdájának.

150 ezret követelnek tőle

A gyerektartási díjat illetően is vitába bonyolódtak, az asszony ugyanis kereken 150 ezer forintot követel tőle havonta, amit viszont nem tud kifizetni. A Scampolo és a Non-Stop együttes egykori frontembere azt sem rejtette véka alá, hogy gyermekének anyja illetéktelenül felvette hatmillió forintos megtakarítását is.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Komár az egész ügyet borzasztónak nevezte, de indulatoktól fűtve hozzátette, hogy feleségével a látszat ellenére nem marják egymást, az viszont nagyon bántja, hogy véleménye szerint senki sem tartja szem előtt gyermekük érdekeit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A meggyötört és elkeseredett énekes ezek után csak annyit mondott, hogy mindenbe belemegy, csak válasszák el őket - a válást ennek ellenére nem mondta ki a bíróság, mert a bírónő véleménye szerint a felek között több vitás kérdés is maradt még, amiket előbb el kell simítani.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük