"Dögkeselyűk tépnek szét!" Komár László kipakolt válóperéről
Elhúzódik Komár László válópere, ő pedig már mindenbe hajlandó belemenni, csak válasszák szét őket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mesébe illő történetként kezdődött 2004-ben Komár László és Fruh Erzsébet románca: a pár a nagy korkülönbség ellenére nagyon jól kijött egymással, össze is házasodtak, a népszerű énekes pedig hatvanévesen újra apa lett: 2004 októberében született meg ugyanis kislánya, aki Komár nagymamája után a Karolina nevet kapta.

Házasságuk tavaly azonban olyannyira megromlott, hogy a 34 éves asszony távoltartási végzést kért a bíróságtól 66 éves férje ellen, amit meg is kapott, miután azt állította, hogy Komár bántalmazta őt, sőt, beszámíthatatlannak nevezte - az állítólagos vádakat pedig Komár hiába tagadta.

Alig látja kislányát

Hónapokig nem mehetett ugyanis kislánya közelébe, az egykori házastársak válópere pedig jelenleg is zajlik, amiről őszintén vallott a Mokka néhány nappal ezelőtti adásában.

A magyar Elvis Presley-t saját bevallása szerint dögkeselyűként próbálja meg felesége és annak ügyvédje tönkretenni és kifosztani.

Komár László nem titkolta el, hogy kéthetente hétvégén találkozhat csak imádott Karolinájával, ám akkor ő viszont szinte mindig dolgozik, hogy legyen miből kifizetnie többek között a gyerektartást - kétségbeejtő helyzetét mindezek után joggal nevezte a 22-es csapdájának.

150 ezret követelnek tőle

A gyerektartási díjat illetően is vitába bonyolódtak, az asszony ugyanis kereken 150 ezer forintot követel tőle havonta, amit viszont nem tud kifizetni. A Scampolo és a Non-Stop együttes egykori frontembere azt sem rejtette véka alá, hogy gyermekének anyja illetéktelenül felvette hatmillió forintos megtakarítását is.

Komár az egész ügyet borzasztónak nevezte, de indulatoktól fűtve hozzátette, hogy feleségével a látszat ellenére nem marják egymást, az viszont nagyon bántja, hogy véleménye szerint senki sem tartja szem előtt gyermekük érdekeit.

A meggyötört és elkeseredett énekes ezek után csak annyit mondott, hogy mindenbe belemegy, csak válasszák el őket - a válást ennek ellenére nem mondta ki a bíróság, mert a bírónő véleménye szerint a felek között több vitás kérdés is maradt még, amiket előbb el kell simítani.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük