Soha nem ismert érzések lepték el! Fehér Anna először beszélt a szülésről

Fehér Anna arról mesélt a Mokka telefonos interjújában, hogy milyen érzés 50 fölött anyának lenni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész országot meglepte az örömhír, amikor 2011 februárjában Fehér Anna megerősítette a hírt a Story magazinnak, miszerint 52 évesen teherbe esett, sőt mi több, már a felén is túl van terhességének.

Hazánk közkedvelt színésznője alig egy hónappal később gömbölyödő pocakját is megmutatta az embereknek, amikor ő is részt vett a 19. alkalommal megrendezett Fonogram-gálán.

László Barnabás lett a neve

Kisfia 3850 grammal és 57 centiméterrel végül június 4-én egy budai magánklinikán császármetszéssel jött a világra, aki a László Barnabás nevet kapta boldog és büszke szüleitől.

A szülésnél jelen volt Fehér Anna férje, László is, aki önzetlen odaadással mindenben segített párjának, orvosként pedig szakértelmével is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a terhesség alatt nem történt komplikáció.

A Szomszédok egykori Niski Almája a közelmúltban a Mokkának adott egy telefonos interjút, ahol Liptai Claudia érdeklődésére többek között azt is elárulta, hogy egyikük sem számított ekkora babára.

Soha nem ismert érzésekkel találkozott

Ami a kis csöppség keresztnevét illeti, elmondta, hogy ennek a két névnek a zenéje tetszett nekik a legjobban, azt pedig fiukra bízzák, hogy felnőttként melyik szeretné majd használni.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Az anyukája egészen különlegesen, soha nem ismert érzésekkel repülve, ragyogóan van, egyébként pedig a gyakorlatban félkómás jövés-menésben, jól vagyok, rendben vagyok - osztotta meg örömét a nézőkkel Fehér Anna.

Nem titkolta el, hogy azt még tanulja, hogy amikor a babája alszik, ő is aludjon, majd hozzátette, hogy egyáltalán nem okoz neki gondot a férjére bíznia kisfiát, hiszen számára az a legfontosabb, hogy az őt érő szeretet megsokszorozódjon.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Fergetesen boldog a férjem, halálosan odavan, ismerkedik, teszi a dolgát, állandóan mosolyog, és ha csak lehet, ő is alszik egy kicsit. Abszolút hozzá mer nyúlni a babához, mindkettőnknek nagyon jó alapadottságunk volt, hogy az első perctől kezdve meg mertük fogni őt bátran és jól, mert mindig csendesebb, ha felvesszük - mondta Fehér Anna.

Ezt is szeretjük