A legnépszerűbb frizura idén nyáron a wolf cut: a tépett, bohém fazon nőies, és gyönyörű tartást ad a hajnak

A wolf cut frizuráért odavan az egész internet. A tépett, kócos, lezser fazon a nyár legnagyobb kedvence.

Wolf cut frizura
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években szép lassan újra beszivárogtak a divatba a tépett frizurák, idén pedig teljesen átvették az egyenes, szabályos, tömött hajak helyét. 

A nyári szezon legsikkesebb fazonja is egy ilyen vágás: a wolf cutért egyre több nő rajong, és a fodrászok is imádják az új, mégis retró hatású trendet.

A nyár legdivatosabb frizurája, a wolf cut

A magyarul farkasvágás nevet viselő frizura a mullet és a shag haj kombinációja. Egy rétegzett, erősen tépett, általában félhosszú fazon, amely a fej felső részén szélesebb, nagyobb volumenű, mint alul. Nagyon vagány hatást kelt, dúsabbnak mutatja a hajat, és formázni is könnyű, így nem csoda, ha sokan megkedvelik. Mutatjuk a legcsinosabb változatokat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram, Pinterest.

Ezt is szeretjük