A legnépszerűbb frizura idén nyáron a wolf cut: a tépett, bohém fazon nőies, és gyönyörű tartást ad a hajnak

A wolf cut frizuráért odavan az egész internet. A tépett, kócos, lezser fazon a nyár legnagyobb kedvence.

wolf cut cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években szép lassan újra beszivárogtak a divatba a tépett frizurák, idén pedig teljesen átvették az egyenes, szabályos, tömött hajak helyét. 

A nyári szezon legsikkesebb fazonja is egy ilyen vágás: a wolf cutért egyre több nő rajong, és a fodrászok is imádják az új, mégis retró hatású trendet.

A nyár legdivatosabb frizurája, a wolf cut

A magyarul farkasvágás nevet viselő frizura a mullet és a shag haj kombinációja. Egy rétegzett, erősen tépett, általában félhosszú fazon, amely a fej felső részén szélesebb, nagyobb volumenű, mint alul. Nagyon vagány hatást kelt, dúsabbnak mutatja a hajat, és formázni is könnyű, így nem csoda, ha sokan megkedvelik. Mutatjuk a legcsinosabb változatokat.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram, Pinterest.

Ezt is szeretjük