Ez az egyik legnőiesebb rövid frizura: a franciás bob nagyon sikkes, és nem megy ki a divatból

A francia nők imádják a rövid, sikkes bobot, és nem véletlenül. Hihetetlenül nőies ez a fazon.

Francia bobfrizura
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A francia nők az egész világon ismertek elképesztően sikkes megjelenésükről. Csak úgy árad belőlük a nőiesség, az elegancia többek között stílusérzéküknek, magabiztosságuknak, öltözködésüknek és persze frizurájuknak köszönhetően is.

Ikonikus bob fazonjuk most extra trendinek számít, de valójában sosem megy ki a divatból. A vágást egy Polaire nevű francia énekes- és színésznőhöz kötik, aki az 1890-es években tette népszerűvé ezt a hajat, ami a mai napig hódít.

A nőies, sikkes francia bob

Többek között Bridget Bardot és Jane Birkin is viselt hasonló frizurát, de mostanában is odavannak érte a hírességek. Nem is csoda, hiszen elképesztően jól néz ki, nem igényel túl sok formázást vagy szárítást, és szexi, franciás megjelenést kölcsönöz mindenkinek. Ha kedvet kaptál a fazon kipróbálásához, a következő képek remek inspirációként szolgálnak majd.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük