Ezek a legnőiesebb frizurák 50 felett a profi fodrász szerint: vékony szálú hajból is remekül mutatnak
Képeken mutatjuk, milyen frizurákat ajánl a fodrász az ötven feletti hölgyeknek.

frizurak cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az évek múlásával nem csupán a test és a bőr, hanem a haj is változik. Azonkívül, hogy a szálak lassan őszülni kezdenek, gyakran szárazabbá és vékonyabbá válnak, így előfordul, hogy az addigitól eltérő ápolást igényelnek, és sokszor a frizuraváltás is jó ötletnek bizonyulhat.

Valerie Mainee, a Redken márka profi fodrásza elárulta, nem véletlenül szeretik az ötven feletti hölgyek a rövidebb fazonokat. Ezek ugyanis amellett, hogy praktikusak, kényelmesek és nagyon nőiesek, dúsabb, tömörebb hatást is adhatnak a hajnak.

Nőies frizurák 50 felett

Persze nem arról van szó, hogy a hosszú haj ne lehetne szuper, kortalan választás, de az biztos, hogy a rövidebb fazonokat is érdemes kipróbálni. A szakértő szerint a döntés előtt érdemes megfontolni, valóban illene-e a haj textúrájához a kiszemelt fazon, illetve hogy nem igényel-e túl sok igazítást reggelente. Ha viszont elhatározza az ember, hogy belevág a váltásba, a következő frizurákat ajánlja. Úgy véli, ezek az egyébként kortalan fazonok ötven, hatvan vagy akár hetven felett is igazán jó választások.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük