Ezek a legnőiesebb frizurák 50 felett a profi fodrász szerint: vékony szálú hajból is remekül mutatnak

Képeken mutatjuk, milyen frizurákat ajánl a fodrász az ötven feletti hölgyeknek.

frizurak cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az évek múlásával nem csupán a test és a bőr, hanem a haj is változik. Azonkívül, hogy a szálak lassan őszülni kezdenek, gyakran szárazabbá és vékonyabbá válnak, így előfordul, hogy az addigitól eltérő ápolást igényelnek, és sokszor a frizuraváltás is jó ötletnek bizonyulhat.

Valerie Mainee, a Redken márka profi fodrásza elárulta, nem véletlenül szeretik az ötven feletti hölgyek a rövidebb fazonokat. Ezek ugyanis amellett, hogy praktikusak, kényelmesek és nagyon nőiesek, dúsabb, tömörebb hatást is adhatnak a hajnak.

Nőies frizurák 50 felett

Persze nem arról van szó, hogy a hosszú haj ne lehetne szuper, kortalan választás, de az biztos, hogy a rövidebb fazonokat is érdemes kipróbálni. A szakértő szerint a döntés előtt érdemes megfontolni, valóban illene-e a haj textúrájához a kiszemelt fazon, illetve hogy nem igényel-e túl sok igazítást reggelente. Ha viszont elhatározza az ember, hogy belevág a váltásba, a következő frizurákat ajánlja. Úgy véli, ezek az egyébként kortalan fazonok ötven, hatvan vagy akár hetven felett is igazán jó választások.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük