Mindennap 3,5 liter vizet ivott meg a nő - Megmutatta, hogy változott meg az arca
Nem is gondolt arra, hogy ekkora változást tapasztal majd a bőrén a sok víz miatt.

no vizet iszik
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan hajlamosak elfeledkezni a megfelelő folyadékbevitelről a rohanó hétköznapokban, pedig ez nemcsak egészségügyi szempontból lenne fontos, hanem az arcbőr és a ragyogó külső tekintetében is.

Az Elite Daily újságírója, Jamie Leelo is bevallotta, bár igyekszik tudatosan élni és táplálkozni, jógázik, meditál, és odafigyel önmagára, még mindig jóval kevesebb vizet iszik a kelleténél. Ám, amikor megtudta, hogy Tessa Thompson színésznőnek ez az egyik szépségtitka, úgy érezte, neki is ki kell próbálnia.

Napi 3,5 liter vizet ivott meg

Elárulta, sokszor érzi magát szomjasnak, ám a vízről rengetegszer elfeledkezik: napközben ugyanis több csésze kávét is megiszik, este pedig vagy teát vagy inkább egy-két pohár bort fogyaszt a vacsorájához. Az év elején viszont elhatározta, hogy ezek mennyiségét igyekszik a lehető legkevesebbre csökkenteni, a vízét viszont a lehető legtöbbre növelni, hogy kipróbálja, mi történik majd így a testével és az arcával.

Az arca a kísérlet előtt és négy hét után.
Az arca a kísérlet előtt és négy hét után.

Napi körülbelül 3,5 liternyi vizet ivott meg, de erre csak úgy volt képes, hogy mindenhová magával cipelt egy nagy üvegnyit, ami nem volt túl kellemes dolog. És az sem, hogy a kísérlet elején szinte állandóan a mosdóba kellett rohannia. De aztán szép fokozatosan hozzászokott a szervezete, és egyre jobban kezdte érezni magát, azonban a legnagyobb változást a bőrén vette észre.

Megváltozott a bőre

Lefotózta az arcát a kísérlet előtt, és egy hónap után is, a különbség pedig tényleg látható. Bár bevallotta, a második képen visel egy kis szempillaspirált, nem ez okozza az eltérést a felvételek között. A száraz foltok eltűntek az arcáról, és a sötét karikák, valamint a duzzanatok is enyhültek a szeme alatt. Még a kozmetikus is megjegyezte, milyen egyenletes és hidratált a bőre, aminek nagyon örült, mert sosem kapott még ilyen dicséretet egy szakértőtől sem, mivel mindig is problémás volt az arca - régebben pattanásokkal, mostanában szárazsággal küzdött.

A cikk az ajánló után folytatódik

A nő mindenkinek azt tanácsolja, igyekezzen minél több vizet fogyasztani, mert érezni fogja a hatását a bőrén, az energiaszintjén, illetve az alvás minőségén is. Bár elismerte, nem könnyű emlékeztetni magunkat mindig az ivásra, mert a teendők közepette sokan elfeledkeznek róla. De a legjobb módszer szerinte az, ha mindig tartasz magadnál egy üveg tiszta vizet.

Arcmosás ásványvízzel: képeken az eredmény

Egy lány elhatározta, hogy a saját bőrén teszteli le, milyen hatással van az ásványvíz az arcra. Egy héten keresztül ezzel mosakodott, és napról napra dokumentálta a változást.

Ezt is szeretjük