Gyermekként kigúnyolták, később vastag sminkkel rejtegette bőrét: a gyönyörű Larissa ma magabiztos modellként tündököl
A 19 éves fiatal nő sokáig szégyellte külsejét, most viszont magabiztosabb és sikeresebb, mint azt valaha gondolta.

larissa lima cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brazil Larissa Lima ötéves korában vette észre először, hogy világos foltok jelentek meg a bőrén. Édesanyjával bőrgyógyászhoz mentek, aki vitiligót diagnosztizált nála, ami egy tartós pigmenthiányos területekkel járó rendellenesség.

A halvány foltokból az idő múlásával egyre több lett a testén, és egyre nagyobb felületűvé váltak, a változásra pedig osztálytársai is felfigyeltek. Az iskolában sokat bántották külseje miatt, gyakran tehénnek vagy dalmatának csúfolták, csúnyának nevezték, Larissa pedig teljesen összetört.

A vitiligós lány ma magabiztos modell

Mindent megtett, hogy véget vessen a gúnyolásnak. Volt, hogy azt hazudta, égési sérülések nyomai láthatóan a testén, egy idő után pedig vastag sminkkel fedte el bőrét. Rettegett, hogy soha senki nem akar majd randevúzni vele rendellenessége miatt, ezért inkább megpróbálta teljesen eltakarni azt. A szülei sokat beszélgettek vele arról, hogy valójában nincs mi miatt szégyenkeznie, és igyekeztek megváltoztatni hozzáállását. A gimnázium utolsó évében elhatározta, hogy kicsit változtat a felfogásán, és nagy lépésre szánta el magát. A most 19 éves fiatal nő nem gondolta azonban, hogy ez felforgatja az egész életét.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük