A 10 legjóképűbb férfi a világon a plasztikai sebész szerint - Képeken mutatjuk őket

A híres plasztikai sebész az aranymetszés szabályai alapján állapította meg, kik a világ legtökéletesebb arcú férfisztárjai. Íme a top 10-es lista.

jokepu ferfiak cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. Julian De Silva londoni plasztikai sebész többször is osztott már meg az interneten listákat a szerinte legszebb arcú színésznőkről. Most pedig a legjóképűbb színészeket vette sorra, ismételjük, ez a saját véleménye.

Az orvos mindig az aranymetszés szabályai szerint állapítja meg azt, hogy kik az eszerint tökéletes vonásokkal rendelkező hírességek.

A világ legjóképűbb férfisztárjai

Az aranymetszés egy, a művészetben is gyakran megjelenő arányosság, ami egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között. A Leonardo da Vinci által használt matematikai képlet a tudomány szerint az emberi külsőre is vonatkozik, tehát gyakran annál szebbnek látunk valakit, minél szimmetrikusabb az arca. A plasztikai sebész ezek alapján vette szemügyre a világ legnagyobb férfisztárjait, a lista elkészítésekor pedig figyelt többek közt a szem pozíciójára, az orr alakjára és hosszára, az áll és az ajkak formájára, a homlok méretére és persze az arcformára is. Mutatjuk is a top 10-es listát: te egyetértesz vele?

Ezt is szeretjük