Ők a legszebb arcú sztárok a plasztikai sebész szerint - Íme, a top 10-es lista

A plasztikai sebész az aranymetszés szabályai alapján állapította meg, kik jelenleg a legszebb hírességek. Mutatjuk a top 10-es listát.

jodie beyonce cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Dr. Julian De Silva londoni plasztikai sebész egy érdekes listát publikált: az aranymetszés szabályai alapján határozta meg, kik a legszebb arcú női hírességek.

Az orvos számítógépes technika segítségével döntötte el, kik azok a színésznők, énekesnők, modellek és sztárok, akiknek a legtökéletesebbek a vonásaik.

Ők a legszebb arcú sztárok

Az aranymetszés egy, a művészetben is gyakran megjelenő arányosság, ami egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között. A Leonardo da Vinci által használt matematikai képlet a természetben is felfedezhető, tehát az emberi külsőre is igaz: a tudomány szerint annál szebbnek látunk valakit, minél szimmetrikusabbak a vonásai. Persze azért érdemes az egésszel óvatosan bánni: a szépség egy igencsak tág és relatív fogalom, az emberi arc pedig alapvetően nem szimmetrikus, úgyhogy a plasztikai sebész listáját inkább csak érdekességnek szabad tekinteni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük