Így szabadulhatsz meg a tokától otthon - Műtét nélkül tűnik el ettől a módszertől
Néhány hét alatt látható lesz az eredménye ennek a hatásos módszernek: gyorsan eltünteti a tokát.

noi nyak
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat zavarnak az áll mögött és a nyakon megjelenő zsírpárnák, melyek néhány fejtartásnál, mozdulatnál még erősebben láthatóvá válnak. A toka azonban nem kizárólag az elhízás miatt alakulhat ki: a genetika és az életmód is nagy szerepet játszik a létrejöttében.

Egyesek igyekeznek az öltözködésükkel és a kiegészítőikkel eltakarni, vagy elterelni róla a figyelmet, míg mások a plasztikai műtétekhez vagy a diétákhoz folyamodnak. Ám létezik ezeknél egy sokkal olcsóbb, jóval könnyebb, és teljesen fájdalommentes módszer is.

Tornával a toka ellen

A nyakkontúr visszaállításához a feszesítő krémek önmagukban sajnos nem hatnak, ellenben a tornával látványos eredményt lehet elérni már rövid idő alatt. Ráadásul nem bonyolult mozdulatokról van szó, melyeket csak drága tanfolyamokon lehet elsajátítani egy szakértőtől, hanem egyszerű technikákról. Az igaz, hogy valószínűleg furcsán érzed majd magad közben, mert vicces arcokat kell vágnod hozzá, de hidd el, megéri. Csak annyi a dolgod, hogy másold le pontosan azt, amit a nő csinál a videóban. És nem is kell végigcsinálnod az egész gyakorlatsort, elég napi négy-öt percnyit elvégezned belőle.

A lényeg, hogy rendszeresen tornáztasd a nyakadat, és a felvételen látható mozdulatokból egy idő után saját, ötperces tokaedzést is kialakíthatsz, hiszen úgy variálhatod a technikákat, ahogy csak szeretnéd. Így megmozgathatod a nyak izmait - melyeket egyébként ritkán használsz erősebben -, és ez segít majd abban, hogy eltűnjenek a zavaró párnácskák.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tónusosabbá válik a terület, és kecsesebb, feszesebb lesz a nyak. Ha naponta megismétled legalább a torna felét, akkor már egy hónap alatt láthatod majd a változást. Amennyiben a bőrt is fiatalítani szeretnéd, vagy megszabadulnál a ráncoktól, bevethetsz egy kis extra masszázst vagy pakolást is.

Mozdulatok a feszes bőrért

Nemcsak a tokát tünteti el a megfelelő torna, hanem a ráncokat is képes kisimítani. A következő mozdulatok feszesítik a bőrt, ösztönzik a kollagéntermelést, és teltebbé teszik az arcot.

Ezt is szeretjük