Meghan Markle igen bizarr arcmasszázstól ilyen szép: mutatjuk a kezelést
Tényleg meglepő dolgot vállal be a szépségért, de rendkívül hatásosnak tartja.

meghan markle cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg gyönyörű menyasszonyának már azóta figyeli minden lépését a világ, mióta kiderült, hogy randevúznak. Eljegyzésük óta pedig még jobban rászegeződnek a szemek. A Briliáns elmék sztárja mindenkit lenyűgöz stílusával és hibátlan külsejével. Rengeteg nő akarja tudni, hogy mitől ilyen szép az arca vagy a bőre, ezért sokan faggatták a szépségtrükkjeiről, amelyek közül néhányat el is árult.

Bár lehet, hogy meglepően hangzik, a kedvenc termékei között több olyan kence is szerepel, melyet az átlagemberek is megengedhetnek maguknak. Meghan nem csak méregdrága krémekre esküszik: a nagy kedvence elmondása szerint a Nivea Skin Firming Hydratation testápolója, amit rendszeresen használ. A szépségkezelések közül viszont inkább az extrémebb, drágább változatokra esküszik.

Meghan Markle kedvenc arckezelése

A 36 éves színésznő a legnagyobb sztárok kedvenc kozmetikusához, Nichola Joss-hoz jár egy igen furcsa arckezelésre, amiért Jennifer Lopez és Kate Moss is rajong. Joss olyan módszerrel szépíti a vendégeit, amit rajta kívül nem sokan csinálnak. Egy különleges arcmasszázsról híres ugyanis, amit nem kívülről, hanem belülről végez. A 250 fontos, azaz körülbelül 66 800 forintos kezelés során egy fekete kesztyűt húz a kezére, majd belenyúl az ujjaival a kliensek szájába, és ott végez masszírozó mozdulatokat.

arckezeles FB

A honlapja szerint a bizarr eljárás az izmok stimulálásával visszaadja azok rugalmasságát, feszesíti a bőrt, és fiatalos ragyogást kölcsönöz. Megelőzi az arc megereszkedését, sőt, állítólag egy kicsit meg is emeli azt. Meghan Markle pedig kifejezetten hatásosnak tartja, de az otthoni arctornára is esküszik.

- Otthon is végzek arcfeszesítő gyakorlatokat, melyeket a kedvenc kozmetikusom, Nichola Joss tanított meg nekem, aki belülről feszesíti az arcot. Annak ellenére, hogy bután hangzik, esküszöm, működik! - mesélte a színésznő a Birchboxnak, és azt is elárulta, hogy a torna és a kezelés után mindig sokkal feszesebbnek látja a bőrét. Hangsúlyozta, nem véletlenül őrülnek meg ezért a módszerért a legnagyobb hírességek, főleg a díjkiosztók időszakaiban. A specialista egy pácienséről készült videóban meg is mutatta, hogyan zajlik pontosan egy ilyen kezelés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az arctorna és az arcmasszázs egyébként valóban igen hatásos a ráncok megelőzésére és a bőr feszesítésére. Szerencsére azonban nem kell rengeteg pénzt költened ehhez a kozmetikusra, mert otthon is elvégezheted a gyakorlatokat. Próbáld ki a homlok mélyedéseit csökkentő mozdulatokat vagy a szarkalábaktól megszabadító technikákat.

Ezt is szeretjük