Tudod, hány évesnek mutat a kézfejed?

Bőröd árulkodóbb, mint gondoltad volna

A valós korod vajon megegyezik azzal, amit a kézfejed mutat rólad?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kéz bőre nagyon kitett az időjárás és az évek múlásának. De még az is meglátszik rajta, hogy milyen az egészségi állapotod, mennyire figyelsz oda magadra és étrendedre, és hogy milyen jellegű munkát végzel. Mindez persze természetes, azonban ha kellőképpen óvod a fölösleges kitettségtől, és rendszeresen ápolod, táplálod, akkor megőrizheted kezed fiatalságát is.

Az alábbi képgalériában igyekeztünk összegyűjteni azokat a jelenségeket, melyek idősebbnek mutathatják a kezedet, mint kellene, és hogy mivel tudod megelőzni ezek kialakulását, vagy javítani a meglévő problémán. Egy dolog azonban biztos, ha nem táplálod megfelelően belülről a bőrödet, akkor annak idővel nyoma marad.

Az ősz beköszöntével minden nő rádöbben, hogy itt az ideje a megújulásnak: a nyári napozás és strandolás után regenerálnunk kell hajunkat, bőrünket, körmeinket. Külsőnket azonban nemcsak kívülről ápolhatjuk, hanem egy szépségvitamin-kúrával belülről hozhatjuk felszínre természetes szépségünket. A Biovanne plus+ ligetszépeolajjal és szőlőmagkivonattal ebben segít nekünk.

Ha a hajadat is szeretnéd sokáig fiatalon és egészségesen tartani, akkor ajánljuk figyelmedbe alábbi összeállításunkat, melyből megtudhatod, milyen gyümölcsöket és zöldségeket érdemes fogyasztanod az őszi szezonban.

8 őszi gyümölcs és zöldség a fényes és egészséges hajért

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük