Pici a cicid?
Csodamelltartó a gömbölyű keblekért!
Könnyedén orvosolhatod a méret kérdést. Tudd meg, hol érdemes beszerezni a legszexibb darabokat! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Saját külsőnk elfogadásával sokunknak vannak nehézségei, mindig szebbek, karcsúbbak, vonzóbbak szeretnénk lenni. Van, amelyikünk a kilókkal küzd és van, aki a cicijével elégedetlen. Ha téged az zavar, hogy kicsi a cicid, akkor a push-up melltartót neked találták ki. A Tchibo Outletben ráadásul most hihetetlen árakon lehet a tiéd a csodamelltartó.

A magabiztos fellépés kulcsa a helyes önbizalom, ezért ennek kialakításán megéri dolgozni. Minden olyan eszköz, ami ennek elérésében segít téged, jót tehet neked. A szép tartás, az ápolt frizura, a színeidhez illeszkedő ruhatár mind olyan dolog, aminek kialakítása egy kis odafigyeléssel kivitelezhető.

Alakunkért is sok mindent tehetünk, de ha neked a pici cici mérete okoz gátlásokat, akkor gyors és hatékony megoldást jelent számodra a push-up melltartó. A ruha alatt senki sem fogja tudni, hogy mennyit is segít rá a valós méreteidre a melltartó, te pedig varázsütésre jobban érezheted magad. Ez a szelíd segítség jót fog tenni önbizalmadnak és kisugárzásodnak.

A stílus kérdése

Válassz személyiségedhez illő darabot! A Tchibo kínálatában találsz elegáns, fényes, csipkés, virágos és fiatalos kockás darabokat is, ahogy bőrszínű melltartót is, ha nem szereted, mikor a világos blúzod alatt tisztán kivehető fehérneműd anyaga.

Az outlet árak akár 33%-os árzuhanást is jelentenek, így szerencsére most nem lehet pénz kérdése a neked való melltartó beszerzése.

Helyes méretválasztás

De ne csak a kívánt látvány elérésére figyelj, az is fontos, hogy kényelmes viselet legyen a fehérnemű. A komfortérzet mellett az egészségednek is az tesz jót, ha nem szorít és nem is lötyög rajtad a melltartó. A kis ciciket is gondosan alá kell támasztani ám, hogy sokáig szépek maradjanak.

Figyelj az összhatásra!

Ha nemcsak ruhában, de otthon, fehérneműben is szeretnéd fenntartani szexi kisugárzásodat – és miért ne szeretnéd? – akkor ügyelj a dögös összeállításra és válassz színében, stílusában a melltartódhoz passzoló bugyikat.

A Tchibo Outletben ezeket is megtalálod! Hűvösebb időben pedig egy dögös combfix-szel még tovább vadíthatod a látványt!
 (%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2574597&banner=2574598&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük