8 sztár, aki sötét hajról platinaszőkére váltott: előtte-utána képeken mutatjuk a változást

A hírességek szeretnek kísérletezni a hajukkal, sokszor pedig a legdrasztikusabb változásokat is bevállalják.

barnából-szőke-sztárok-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők megjelenésének egyik legfontosabb eleme egyértelműen a haj, hiszen akár az egész külsőt megváltoztathatja, hogy milyen az aktuális formája, színe és hossza a frizurának. Ezzel a legnagyobb sztárok is tisztában vannak, ám rájuk nem csak a környezetük, hanem az egész világ figyel, így számukra különösen fontos, milyen a hajuk.

Gondolhatnánk, hogy ők könnyű helyzetben vannak, hiszen lehetőségük van akár minden másnap megváltoztatni a megjelenésüket, ám abba már kevesebben gondolnak bele, hogy ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt tervezték, akkor milliók előtt bukik meg jó stílusérzékük. Szerencsére ellenpélda is akad bőven.

Így változott meg a sztárok megjelenése a hajszínnel

A nők többsége élete során legalább egyszer őrlődött azon, hogy teljesen más színűre fesse a haját, mint amit a természettől kapott. Ezt kiválthatja egy divathullám, szakítás vagy csak a változás igénye is, a legtöbben pedig a sötét tincsekről szeretnének világosabbra váltani. Számukra inspiráló lehet a sztárok példája, akik megmutatják, milyen árnyalatokat érdemes választani, és milyen fazonokban ajánlott gondolkozni.

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Instagram)

Ezt is szeretjük