A hozzád legjobban passzoló hajszínt hordod? Derítsd ki tesztünkkel!

Nem egyszerű megtalálni a tökéletes hajszínt, de segítünk, hogy melyik típus illik hozzád a legjobban.

hajszín-teszt
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hajfestés a nők egyik legnagyobb aduásza, ha egy kicsit szeretnék felfrissíteni a megjelenésüket. Az interneten fellelhető gyönyörűen elkészített frizurák viszont sokakat megbabonáznak, és olyan árnyalatokat is bevállalnak, amik egyáltalán nem illenek hozzájuk.

Szokták mondani, hogy a természet jó színkeverő, így érdemes a szem- és bőrszín árnyalataihoz igazítani a hajszínt is, hogy a lehető legszebb legyen az összhatás. 

Ilyen hajszín passzol hozzád a legjobban

Bár apróságnak tűnik, de egy tökéletesen megválasztott hajszín hatalmas változásokat eredményezhet egy nő megjelenésén. Mivel mindenkinek teljesen más a színtípusa, ezért lehet, hogy ami valakinek remekül áll, az a másikat öregíti, vagy éppen sápasztja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pont ezért fontos, hogy ne az internetről lementett fotók alapján, hanem inkább a színtípushoz legjobban passzoló hajszínt érdemes választani. Bár a tökéletes hajfestés nem olcsó mulatság, érdemes profi szakemberhez fordulni, hiszen nemcsak az árnyalat eltalálása fontos szempont, hanem a megfelelő kivitelezés is. Az otthoni hajfestéssel is ajánlott vigyázni, hiszen ijesztő eredménnyel is végződhet a házi szépítkezés.

Töltsd ki tesztünket, és kiderül, hogy milyen árnyalat illik hozzád a színeid és a személyiséged alapján.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük