A hozzád legjobban passzoló hajszínt hordod? Derítsd ki tesztünkkel!

Nem egyszerű megtalálni a tökéletes hajszínt, de segítünk, hogy melyik típus illik hozzád a legjobban.

Ideális hajszín teszt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A hajfestés a nők egyik legnagyobb aduásza, ha egy kicsit szeretnék felfrissíteni a megjelenésüket. Az interneten fellelhető gyönyörűen elkészített frizurák viszont sokakat megbabonáznak, és olyan árnyalatokat is bevállalnak, amik egyáltalán nem illenek hozzájuk.

Szokták mondani, hogy a természet jó színkeverő, így érdemes a szem- és bőrszín árnyalataihoz igazítani a hajszínt is, hogy a lehető legszebb legyen az összhatás. 

Ilyen hajszín passzol hozzád a legjobban

Bár apróságnak tűnik, de egy tökéletesen megválasztott hajszín hatalmas változásokat eredményezhet egy nő megjelenésén. Mivel mindenkinek teljesen más a színtípusa, ezért lehet, hogy ami valakinek remekül áll, az a másikat öregíti, vagy éppen sápasztja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pont ezért fontos, hogy ne az internetről lementett fotók alapján, hanem inkább a színtípushoz legjobban passzoló hajszínt érdemes választani. Bár a tökéletes hajfestés nem olcsó mulatság, érdemes profi szakemberhez fordulni, hiszen nemcsak az árnyalat eltalálása fontos szempont, hanem a megfelelő kivitelezés is. Az otthoni hajfestéssel is ajánlott vigyázni, hiszen ijesztő eredménnyel is végződhet a házi szépítkezés.

Töltsd ki tesztünket, és kiderül, hogy milyen árnyalat illik hozzád a színeid és a személyiséged alapján.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük