15 gyönyörű sztársmink

15 színésznő a vörös szőnyegről, akinek sminkjét te is könnyedén elkészítheted.

Dia

Eva GreenA hófehér bőrű színésznő szinte mindig az ajkát hangsúlyozza. Cseresznyepiros rúzsa védjegyévé vált. Ha te is a szádat szeretnéd hangsúlyozni, akkor fontos, hogy azt is lealapozd, különben a rúzs nem lesz tartós, és a színe sem lesz szép. Hogy egyenletes legyen, ecsettel vidd fel.Kapcsolódó cikk:Szépségbazár: 4 szexi, vörös rúzs 3 ezer forint alatt! »

Eva Green

A hófehér bőrű színésznő szinte mindig az ajkát hangsúlyozza. Cseresznyepiros rúzsa védjegyévé vált. Ha te is a szádat szeretnéd hangsúlyozni, akkor fontos, hogy azt is lealapozd, különben a rúzs nem lesz tartós, és a színe sem lesz szép. Hogy egyenletes legyen, ecsettel vidd fel.

Kapcsolódó cikk:
Szépségbazár: 4 szexi, vörös rúzs 3 ezer forint alatt! »

Dia

Sienna MillerAz amerikai színésznő Jude Law szeretőjeként és divatikonként lett híres, pedig kitűnő színésznő. Tudja, hogy a kevesebb néha több, és, ha teheti, nem mázolja agyon magát. Itt semleges színű rúzst, pirosítót és egy kis szemkontúrt tett fel, amit reggel te is felvihetsz körülbelül öt perc alatt.

Sienna Miller

Az amerikai színésznő Jude Law szeretőjeként és divatikonként lett híres, pedig kitűnő színésznő. Tudja, hogy a kevesebb néha több, és, ha teheti, nem mázolja agyon magát. Itt semleges színű rúzst, pirosítót és egy kis szemkontúrt tett fel, amit reggel te is felvihetsz körülbelül öt perc alatt.

Dia

Emily BluntA tehetséges angol színésznő világos bőréhez és nagy, kék szeméhez rózsaszínes árnyalatokat választott. Hogy szeme színét kiemelje, az alsó szemhéjra bronzos szemhéjpúdert vitt fel.Kapcsolódó cikk:Így tüntesd el sminkkel a karikás, puffadt szemeket - Öt perc alatt »

Emily Blunt

A tehetséges angol színésznő világos bőréhez és nagy, kék szeméhez rózsaszínes árnyalatokat választott. Hogy szeme színét kiemelje, az alsó szemhéjra bronzos szemhéjpúdert vitt fel.

Kapcsolódó cikk:
Így tüntesd el sminkkel a karikás, puffadt szemeket - Öt perc alatt »

Dia

Aishwarya RaiA legszebb indiai nőnek tartott színésznő általában nagy, kék szemeit hangsúlyozza. Itt a rózsaszínt és a zöldet választotta tekintete kiemeléséhez. Ez a két szín remekül harmonizál a világos bőrrel.

Aishwarya Rai

A legszebb indiai nőnek tartott színésznő általában nagy, kék szemeit hangsúlyozza. Itt a rózsaszínt és a zöldet választotta tekintete kiemeléséhez. Ez a két szín remekül harmonizál a világos bőrrel.

Dia

Scarlett JohanssonA bájos amerikai színésznő maga a megtestesült nőiesség. Arca szinte bármilyen sminket elbír, a vörös rúzstól a cicaszemekig. Ez esetben semleges, de a zöld szemeket kiemelő szemhéjpúdert választott, diszkrét rúzzsal. Scarlett mindig ügyel rá, hogy arcszíne sugárzó legyen, amit pirosítóval ér el.Kapcsolódó cikk:5 remek sminktipp, ha 10 évvel öregebbnek akarsz látszani »

Scarlett Johansson

A bájos amerikai színésznő maga a megtestesült nőiesség. Arca szinte bármilyen sminket elbír, a vörös rúzstól a cicaszemekig. Ez esetben semleges, de a zöld szemeket kiemelő szemhéjpúdert választott, diszkrét rúzzsal. Scarlett mindig ügyel rá, hogy arcszíne sugárzó legyen, amit pirosítóval ér el.

Kapcsolódó cikk:
5 remek sminktipp, ha 10 évvel öregebbnek akarsz látszani »

Dia

Marisa TomeiGondolnád, hogy a gyönyörű színésznő 45 éves? Pedig nem titkolja a korát, csak ügyesen bánik a sminkecsettel. Barna szemét füstös sminkkel tette hangsúlyosabbá.Kapcsolódó cikk:Milyen színű a hajad? - Ez a smink áll a legjobban! »

Marisa Tomei

Gondolnád, hogy a gyönyörű színésznő 45 éves? Pedig nem titkolja a korát, csak ügyesen bánik a sminkecsettel. Barna szemét füstös sminkkel tette hangsúlyosabbá.

Kapcsolódó cikk:
Milyen színű a hajad? - Ez a smink áll a legjobban! »

Dia

Amy Adams Az amerikai színésznő szép, kék szeme tökéletes harmóniában van vörös hajával, éppen ezért finoman az előbbit emelte ki az arcán. A szürkés-ezüstös szemfestés érdekes kontrasztban áll a vörös hajjal. Ehhez már csak egy kis rózsaszín szájfény kellett.

Amy Adams

Az amerikai színésznő szép, kék szeme tökéletes harmóniában van vörös hajával, éppen ezért finoman az előbbit emelte ki az arcán. A szürkés-ezüstös szemfestés érdekes kontrasztban áll a vörös hajjal. Ehhez már csak egy kis rózsaszín szájfény kellett.

Dia

Gemma Arteton  James Bond legutolsó babája tökéletesen tisztában van vele, hogy a szeplők nagyon bájosak, ezért nem is akarja palástolni őket. Cicás szemeit tussal tette még szebbé.  Kapcsolódó galéria: 16 csodás sztárfrizura »

Gemma Arteton

James Bond legutolsó babája tökéletesen tisztában van vele, hogy a szeplők nagyon bájosak, ezért nem is akarja palástolni őket. Cicás szemeit tussal tette még szebbé.

Kapcsolódó galéria:
16 csodás sztárfrizura »

Dia

Anne HathawayA bájos amerikai színésznő soha nem viszi túlzásba a sminkelést, amit jól tesz, hiszen karakteres arcának nincs szüksége rá. Barna szemének melegségét lilával fokozta, gyönyörű, telt száját viszont nem emelte ki.

Anne Hathaway

A bájos amerikai színésznő soha nem viszi túlzásba a sminkelést, amit jól tesz, hiszen karakteres arcának nincs szüksége rá. Barna szemének melegségét lilával fokozta, gyönyörű, telt száját viszont nem emelte ki.

Dia

Penelope CruzA szépséges spanyol színésznőnek nincs szüksége sok sminkre. Elég, ha őzikeszemeit hangsúlyozza némi feketével és barnával. Barna bőréhez tökéletesen passzol a bőrélénkítő bronzpúder.

Penelope Cruz

A szépséges spanyol színésznőnek nincs szüksége sok sminkre. Elég, ha őzikeszemeit hangsúlyozza némi feketével és barnával. Barna bőréhez tökéletesen passzol a bőrélénkítő bronzpúder.

Dia

Christina RicciA hullafehér kislányból bájos nővé érett színésznő az egész arcot natúr színekbe öltöztette, és csak a szemét emelte ki szürkészölddel, ami kiemeli zöldesbarna szemét.Kapcsolódó cikk:3 szupernőies sminktrend »

Christina Ricci

A hullafehér kislányból bájos nővé érett színésznő az egész arcot natúr színekbe öltöztette, és csak a szemét emelte ki szürkészölddel, ami kiemeli zöldesbarna szemét.

Kapcsolódó cikk:
3 szupernőies sminktrend »

Dia

Anna PaquinA Oscar-díjas kanadai színésznő újabban vámpírok elől szaladgál a tévében. Az átlagos vonásokkal rendelkező Anna nem viszi túlzásba a sminkelést, mindig elegáns, finom színeket választ. Egy kis gyöngyházfényű szemhéjpúder, szempillaspirál és pirosító - nem csinál belőle faksznit.

Anna Paquin

A Oscar-díjas kanadai színésznő újabban vámpírok elől szaladgál a tévében. Az átlagos vonásokkal rendelkező Anna nem viszi túlzásba a sminkelést, mindig elegáns, finom színeket választ. Egy kis gyöngyházfényű szemhéjpúder, szempillaspirál és pirosító - nem csinál belőle faksznit.

Dia

Kate BosworthA szőke színésznő tipikus mosolygós amerikai szépség, és a szemét elnézve érthető, hogy miért nincs szüksége erős sminkre. Különleges, félig barna, félig kék szeme éppen elég feltűnő. Az erősebb szempillaspirál kinyitja a szemet, így még inkább ráirányítja a figyelmet.Kapcsolódó cikk:Szépségbazár: 4 szempillaspirál 3 ezer forint alatt »

Kate Bosworth

A szőke színésznő tipikus mosolygós amerikai szépség, és a szemét elnézve érthető, hogy miért nincs szüksége erős sminkre. Különleges, félig barna, félig kék szeme éppen elég feltűnő. Az erősebb szempillaspirál kinyitja a szemet, így még inkább ráirányítja a figyelmet.

Kapcsolódó cikk:
Szépségbazár: 4 szempillaspirál 3 ezer forint alatt »

Dia

Selma Blair  A kissé férfias arcú színésznőnek jól áll a hullámos, fekete haj, illetve a mindenre kiterjedő smink. Az ezüst szemhéjpúder kellemes kontrasztot ad barna szemével, a rózsás pirosító pedig frissé teszi arcát. Ehhez már csak egy kevés rúzs és szájfény kellett.

Selma Blair

A kissé férfias arcú színésznőnek jól áll a hullámos, fekete haj, illetve a mindenre kiterjedő smink. Az ezüst szemhéjpúder kellemes kontrasztot ad barna szemével, a rózsás pirosító pedig frissé teszi arcát. Ehhez már csak egy kevés rúzs és szájfény kellett.

Dia

Keira Knightley  Az angol színésznő szinte mindig hatalmas, barna szemeit hangsúlyozza, nagyon helyesen. Az erős, füstös smink kiemeli Keira szemeinek élénkségét, és mélységet ad a tekintetének.  Kapcsolódó cikk: 3 gyönyörű sztársmink - Lépésről lépésre »

Keira Knightley

Az angol színésznő szinte mindig hatalmas, barna szemeit hangsúlyozza, nagyon helyesen. Az erős, füstös smink kiemeli Keira szemeinek élénkségét, és mélységet ad a tekintetének.

Kapcsolódó cikk:
3 gyönyörű sztársmink - Lépésről lépésre »
Ezt is szeretjük
Fotó: