4 szempillaspirál 3 ezer forint alatt

Egy jó szempillaspirál elengedhetetlen, és nem baj, ha nem kell súlyos ezreket fizetned érte. Négy olcsó, de jó termék.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szempillaspirál minden nő neszesszerének elengedhetetlen kelléke. A szemek keretét már az ókorban is festették hamuval és szénnel. Azóta sokat fejlődött a szépségipar, de a szempillaspirálra sokáig várni kellett - pontosan 1917-ig, amikor a Maybelline alapítója, Thomas L. Williams megalkotta az elsőt húgának, Maybelnek. Innen ered a cég neve is.

A spirál mellett sokáig fennmaradt még az ecsetes verzió, de praktikussága okán mára már teljesen kiszorult a piacról, és a spirál formátum az egyeduralkodó.

A szépségipari cégek természetesen mindig előállnak valamilyen újdonsággal, és az egyszerű kis applikátort varázspálcává varázsolják, melytől a szempillák hosszabbak, tömöttebbek, dúsabbak lesznek, szénfeketén hódítanak, vagy éppen színes árnyalatokba burkolóznak.

Egy jó szempillaspirál nem ragasztja össze a szálakat, nem esik le a pillákról, tökéletesen fed, hosszabbít és dúsít. Ez ma már mind alapkövetelmény, és szinte az összes cég ezekkel hirdeti termékeit. Éppen ezért az ár sem mindegy. Egy szempillaspirál sokáig kitart, és nyugodtan elhasználhatod az egészet. Ha szappanos vízzel néha átmosod, akkor a fertőzéseket is elkerülheted. Összegyűjtöttünk neked négy szempillaspirált háromezer forint alatt.

Ívelt pillák

Ha pilláid maguktól inkább előre, mint felfelé tekintenek, akkor a pillagöndörítő mellett használj olyan spirált, ami íveli azokat. Az Avon legújabb fejlesztése a superCurlacious szempillaspirál, mely különleges Flex Multibenefit technológiájának köszönhetően megnyújtja és göndöríti a pillákat. Tágra nyitja a tekintetet, és 12 órán át tartja a formát. Természetesen nemcsak ível, hanem testesebbé is varázsolja a szempillákat.
Kétféle árnyalatban kapható - fekete és barna. Most bevezető áron csupán ezer forint, de eredeti ára is alatta van a háromezres határnak: később 2300 forintért lehet a tiéd.

Dúsít és ápol

Ha a szempilláid viszonylag erőtlenek és ritkásak, akkor testet kell adni nekik, és az sem árt, ha olyan spirált választasz, melybe ápoló anyagokat is csempésztek. Az Oriflame Giordani Gold Infinite spirálja nemcsak külcsín tekintetében igen tetszetős, de maga a spirál is kitűnő. A legmodernebb technológiával gyártott spirál minden egyes szempillaszálat a pilla tövétől a végéig bevon festékkel. B5-vitamint tartalmaz, mely ápolja őket, emellett nem maszatolódik el, nem pereg le, és nem csomósodik. A mindentudó szempillaspirál 2200 forintba kerül.

Ami bevált

Van, hogy egy cég kihoz egy terméket, amit a nagyközönség nem tud megunni, és nincs szükség további fejlesztésre. A Maybelline Great Lash spirálja hamar Amerika kedvence lett, hiszen mindent tud, amit egy szempillafestéknek tudnia kell. Hangsúlyoz, ível, nem csomósodik. A vidám, színes tubusban rejlő spirál precíziós keféjének köszönhetően természetesen dús és hosszú pillákat varázsol. Krémes, pigmentekben gazdag állaga tökéletesen fed és színez, használata után a szempillák nem tapadnak össze. A spirál vízálló és sima változatban is kapható, 1600 forint körül.

Kollagénnel

Ha dúsítani szeretnéd a pilláidat, és igazán fekete színre vágysz, akkor válaszd a Miss Sporty Pump Up spirálját. Az egyszerű, de nagyszerű szempillafesték vastagabbá teszi a pillákat anélkül, hogy azok összeragadnának. Ez a festékben található kollagénnek köszönhető, mely nemcsak testet, de tartást is ad a pilláknak. A Pump Up vízálló és sima verzióban is kapható, és akkor is megveheted, ha éppen spórolsz - az árversenyt, ha nem számítjuk az Avon akcióját, akkor a Miss Sporty nyerte a maga 1200 forintjával.

Ezt is szeretjük