18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így is kinézhet egy női test szőrtelenítés nélkül - A fiatal nő őszinte videóin sokan kiakadnak

A fiatal nő már egyáltalán nem szőrteleníti testét, és ezt büszkén meg is mutatja. Videóival sokakat kiakasztott.

Videókon a szőrös női test

Annak ellenére, hogy 2024-et írunk, valahogy a szőrös női test még mindig elég nagy tabunak számít. A férfiaknál természetes, hogy nem szőrtelenítenek, de ha egy nő bevállalja ugyanezt, akkor készülhet a durva beszólásokra és a kéretlen kommentekre.

Egy tiktokkernek, Lydi Winternek azonban elege lett abból, hogy a szőrös nőket mindig megszólják, ezért úgy döntött, őszinte, néha-néha merésznek mondható videókon, fotókon mutatja meg, milyen is a valódi, naturális, bortválkozástól és gyantázástól mentes test.

Ilyen egy női test szőrtelenítés nélkül

A fiatal nő elárulta, sokáig nem tudta elfogadni szőrös testét, de egy idő után megszerette magát, és úgy döntött, másokat is erre buzdít majd posztjaival. Egyáltalán nem hajlandó szőrteleníteni, és ma már úgy gondolja, egy szőrös nő nemcsak természetes, de nagyon vonzó is lehet. Amikor először töltött fel videót magáról, nagyon meglepték a kommentek. Rengeteg negatív hozzászólást kapott - amikből azóta sincs hiánya -, de voltak olyanok is, akik bátornak és inspirálónak találták. Ezért is folytatta a posztolást. Nézd meg galériánkban videóit.

3 éve nem borotválkozott a fiatal nő - Sok pénzt keres vele, és a párja is imádja

A fiatal nő merész, őszinte képeken mutatja meg három éve nem borotvált testét.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük