3 éve nem borotválkozott a fiatal nő - Sok pénzt keres vele, és a párja is imádja

A fiatal nő merész, őszinte képeken mutatja meg három éve nem borotvált testét.

calita
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nőknél a mai napig tabunak számít a testszőrzet. Sajnos még mindig nagy indulatokat és heves vált ki az emberekből, ha valaki ejti a borotvát, a szőrös női láb vagy hónalj látványa pedig sokakat taszít annak ellenére, hogy ez teljesen normális, és a férfiak esetében senki nem háborodik fel hasonlókon.

Ennek ellenére újra egyre többen szavaznak a természetességre: nemcsak a sztárok, hanem a modellek és az influenszerek körében is sokan hagynak fel a szőrtelenítéssel. Egy Calita nevű fiatal nő is szőrös testével hívta fel magára a figyelmet a neten, és elárulta: nemcsak hogy párja imádja így, de még sok pénzt is keres vele.

3 éve nem borotválkozott a fiatal nő

Calita három éve döntött úgy, hogy leáll a borotválkozással, sem hónalját, sem intimterületeit nem szőrteleníti. A TikTokon és az Instagramon kezdte megosztani az önelfogadás és az önszeretet felé vezető útját az emberekkel. Posztjaiban amellett, hogy kendőzetlen, őszinte képeken mutatja meg testét, azt is elmondja, hogy milyen felszabadítónak találja, hogy felhagyott a szőrtelenítéssel. 

Lázad a társadalmi elvárások ellen, és arra hívja fel a figyelmet, hogy nem a társadalomnak kellene megmondania, hogy nézzenek ki a nők. Merész fotóira a kezdetektől fogva kap durva kritikákat, de ezeket vagy figyelmen kívül hagyja, vagy frappánsan reagál rájuk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokan megkérdőjelezik, rossz szemmel nézik a döntését, míg mások azt mondják, párja biztosan utálja, hogy nem borotválkozik. Calita viszont elárulta, hogy erről szó sincs: szerelme szőrösen is imádja a testét, és az, hogy nem szőrtelenít, egyáltalán nincs hatással a kapcsolatukra. 

Calita azt is megosztotta, hogy pont az hozta meg számára az igazi sikert, ami miatt annyian bántják. Mióta nem borotválkozik, egyre több ügynökség, illetve márka figyelt fel rá, ma már influenszerként és modellként havi öt számjegyű összeget keres - persze dollárban. Nagy vágya, hogy később magazinokban is szerepelhessen más olyan nőkkel, akik nem szőrtelenítenek.

Olvass tovább! Sokan taszítónak találják a modellt, pedig nagyon sikeres

Egyáltalán nem olyan a külseje, mint a legtöbb modellnek, de pont ettől olyan sikeres és népszerű. Összenőtt szemöldöke miatt figyeltek fel rá az ügynökségek.

(Képek: Getty Images Hungary) 

Ezt is szeretjük