50 év felett ezek a nyári szoknyák a legcsinosabbak - Nőies, elegáns darabok 7 ezer forint alatt
Körképünkben csinos, nőies midi- és maxiszoknyákat gyűjtöttünk össze. Ötven felett remek választások.

szoknya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szoknya kortalan alapdarab, ami minden testalkaton, minden korosztálynak jól áll, csak meg kell találni a megfelelő szabású, hosszúságú változatot.

Ötven felett sem kell lemondani a csinos, sikkes szettekről, még akkor sem, ha sokan így gondolják: a lényeg inkább az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát a kiválasztott összeállításokban, és a lehető legjobban passzoljanak az ízléséhez, stílusához.

Csinos, nőies szoknyák 50 felett

Sajnos jó páran vannak, akik azért nem szívesen viselnek szoknyát, mert úgy érzik, ötven felett már nem passzol, vagy félnek, hogy mit gondolnak róluk mások. Pedig ezek a darabok nagyon nőiesek, elegánsak és divatosak tudnak lenni, ráadásul sok olyan kényelmes fazon is kapható az üzletekben, webshopokban, amik nem feszülnek a testre, nem emelik ki túlságosan az alakot.

Mi most ezek közül válogattunk néhány 7 ezer forint alatti nyári változatot, amiket azonban az ősz elején is bátran viselhetsz. Ezek a divatos darabok mindenkinek jó választások. Ne félj színes, mintás szoknyákat sem hordani!

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük