50 év felett ezek a nyári szoknyák a legcsinosabbak - Nőies, elegáns darabok 7 ezer forint alatt

Körképünkben csinos, nőies midi- és maxiszoknyákat gyűjtöttünk össze. Ötven felett remek választások.

Szoknyák 50 felettieknek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szoknya kortalan alapdarab, ami minden testalkaton, minden korosztálynak jól áll, csak meg kell találni a megfelelő szabású, hosszúságú változatot.

Ötven felett sem kell lemondani a csinos, sikkes szettekről, még akkor sem, ha sokan így gondolják: a lényeg inkább az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát a kiválasztott összeállításokban, és a lehető legjobban passzoljanak az ízléséhez, stílusához.

Csinos, nőies szoknyák 50 felett

Sajnos jó páran vannak, akik azért nem szívesen viselnek szoknyát, mert úgy érzik, ötven felett már nem passzol, vagy félnek, hogy mit gondolnak róluk mások. Pedig ezek a darabok nagyon nőiesek, elegánsak és divatosak tudnak lenni, ráadásul sok olyan kényelmes fazon is kapható az üzletekben, webshopokban, amik nem feszülnek a testre, nem emelik ki túlságosan az alakot.

Mi most ezek közül válogattunk néhány 7 ezer forint alatti nyári változatot, amiket azonban az ősz elején is bátran viselhetsz. Ezek a divatos darabok mindenkinek jó választások. Ne félj színes, mintás szoknyákat sem hordani!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük