Színes, szexi bőrkesztyűk 7 ezer forint alatt

Óriás képgalériával!

Egy trendi bőrkesztyű úgy koronázza meg az öltözéked, mint tejszínhab a tortát. Színesben az igazi!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tökéletes megjelenés olykor a legapróbb részleteken múlik. Ha a kiegészítőid összhangban állnak a stílusoddal, akár az öltözéked vezérvonalát is képezhetik, vagyis a lehető legegyszerűbb, legsemlegesebb ruhát is egyedivé varázsolhatod általuk.

Az idei divat nagy hangsúlyt helyez a kiegészítőkre, melyek élénk színekkel büszkélkedhetnek.

A bőrkesztyű olyan örök darab, mely régóta kiűzhetetlen a téli ruhatárból, mégis képes évről évre meglepetést okozni, és idén különösen divatos. Ma már nemcsak az elegancia meghatározó darabja, hanem a legcsajosabb trendekben is helyet foglalt magának.

A klasszikus, finom stílustól kezdve egészen az extravagánsig szinte bármilyen divatirányzatba beültethető. Most leginkább a színeivel próbál érvényesülni, de a formavilága is igen figyelemreméltó a palettán.

Az élénk árnyalatokban dúskáló bőrkesztyűket megvásárolhatod hosszított fazonban is, mely kiválóan illik a háromnegyedes ujjú kabátokhoz. A sportos autóskesztyűk is visszatértek a múltból, csak ezúttal sokkal vibrálóbb színekkel egészítik ki vagány és szexis stílusodat.

Az ujjatlan bőrkesztyűk a ’80-as évek popkorszakában is taroltak, most azonban a diszkós csillogásról rockos szegecsekre, illetve feltűnő színekre váltottak, hogy megfűszerezzék trendi partiszerkódat.

Élénk színű bőrkesztyűk

Az idei divatszínek között a legélénkebbek: a citromsárga, a királykék, a neontürkiz, a zafír, a pink, a rubintvörös, a tűzpiros, a kivizöld és a lila. Ezekkel éppúgy feldobhatod sötét színekre épülő, letisztult stílusodat, mint bohém, extravagáns külsődet. Ha ilyen domináns árnyalatú bőrkesztyűt választasz magadnak, érdemes a többi kiegészítőd színét is hozzá igazítani.

Letisztult elegancia

Egyszerű, elegáns megjelenésed megőrzéséhez használd a tompa-életteli elvét, vagyis az öltözéked fő elemei sötét, illetve semleges színekből álljanak, a kiegészítőid pedig csak egyetlen színtónust vonultassanak fel. Fekete szövetkabátodat vidámabbá és szexisebbé teheted vörös vagy sárga elemekkel.

Ilyenkor csak kis mennyiségben, apróbb felületeken érdemes megvillantanod az erős színeket, például a kesztyűd árnyalatát a csizmádhoz, a sapkádhoz, esetleg a táskádhoz, sáladhoz vagy a harisnyádhoz is igazíthatod. Ha ezt a katonás rendet követed, a telített, élénk színek sem vihetik el más irányba a kifinomult, nőies stílusodat. Letisztult összhatást úgy is elérhetsz, ha a modern, minimalista trendet követed. Ebben az esetben szürke, fekete és sötétkék kombinációjú öltözékedet egy királykék kesztyűvel teheted teljessé. A Mangónál finom, sötétbarna darabot vásárolhatsz 4745 forintért.

Ha beleszerettél a bőrkesztyűkbe, akkor kattints óriás galériánkra, ahonnan akár meg is rendelheted őket!

Színes kesztyűk

Nézegess képeket!

Elolvasom

 

Bohém és extravagáns

Amennyiben kis bohémságot vagy extravaganciát szeretnél vinni a megjelenésedbe, bátrabban játszhatsz a színekkel. Az öltözéked meghatározó árnyalata lehet például a lila, melyhez remekül passzolnak a sárga kiegészítők. A lilát a pirossal is kibékítheted, de csak úgy működik az egyetértésük, ha a sötétlila nagyobb felületet foglal el, a piros pedig éppen csak megjelenik, például a kesztyűdön. A neontürkiz remekül passzolhat a sötétkékkel, a zafír pedig szintén a citromsárgával léphet bohókás frigyre. Csodás velúrhatású darabot találhatsz a H&M üzleteiben, 3120 forintért.

Trendi, meleg tónusok

Az okkersárga, a mustársárga és a trópusi narancsszínű kesztyűk egyszerre visszafogottak, ugyanakkor vagányak, attól függően, hogy milyen stílusba ülteted be őket. Sötétzölddel, kávébarnával vagy világosabb, krémes színekkel kombinálva - mint a capuccino és a fahéj különböző árnyalatai - természetes hatást keltenek, ezért az alpesi, vidéki stílus előszeretettel alkalmazza őket. A meleg tónusú bőrkesztyűk ráadásul harmonizálnak a kötött pulóverek, illetve a kötött ruhák és tunikák puhaságával.

Ha vagányabb külsőre vágysz, mustársárga kesztyűdet a pilótastílussal is összehozhatod, mely a barna színt veszi alapul. Ez a trend kifejezetten kedveli a bőrt, így nem csak a színárnyalatokkal, de a kesztyűd, a táskád és a csizmád megegyező anyagával is kiegyensúlyozott összhatást teremthetsz. Sok földszínű, valódi bőrkesztyűt találhatsz a Táskapláza oldalán, 7800 forintos egységáron.

A klasszikusan elegáns barna

A fekete bőrkesztyűhöz hasonlóan a barna is örök darabnak számít. Kedvelt kiegészítője az elegáns, kifejezetten nőies stílusoknak, de a vagányság sem áll tőle távol. Bőrdzsekivel épp úgy jól mutat, mint szövetkabáttal, ám megkívánja az összeszedettséget, vagyis további barna kiegészítők után kiált. Ettől még nem kell búcsút intened a változatosságnak, hiszen a barna rengeteg eltérő árnyalattal rendelkezik, mint amilyen a szenvedélyes gesztenyebarna, a krémes csokoládébarna, a morózus kávébarna vagy a vidámabb mustárbarna. A C&A-nál fekete és barna színekben is találsz klasszikus darabokat 5990 forintért.

A letisztult stílus kedvelt színei

A feketén és a barnán kívül más színű bőrkesztyűk is jól passzolhatnak letisztult, visszafogott vagy modern stílusodhoz. A bordó és a padlizsán előkelősége azon az elven működik, hogy a kevesebb néha több. Az efféle színű kiegészítők a legpuritánabb öltözéket is magasabb szintre emelik, és arisztokratikus eleganciával lengik körül.

A szürkéskék, a sötétkék és a szürke kesztyűk a modern stílusban érzik magukat otthonosan. Ez lehet igazán nőies, de csajosan trendi öltözék is, csak rajtad áll, hogyan alakítod. A hideg tónusú színek elegye egy nagyon határozott, erős nő képét mutatja majd rólad. A modern stílus minimalista színvilága tulajdonképpen a kék, szürke, fehér és fekete árnyalatokra korlátozódik, de ettől még izgalmassá lehet tenni a kontrasztok játékával, ha sötét ruhádhoz világos kesztyűt, világoshoz pedig sötétet választasz.

Ez a mozgalmasság végigkísérheti az összes kiegészítődet, nem muszáj ugyanahhoz a színhez igazítanod őket, csak köszönjenek vissza itt-ott az öltözékedben. A fekete bőrkesztyű természetesen nem csak az elegáns és modern stílus sajátja lehet, hiszen a dögösebb, rockos trendek is elirigyelték. Itt azonban a formavilág is meghatározó, melynek szintén a vagányságot kell tükröznie. Erre kiválóan alkalmasak az ujjatlan, illetve a fémes szegecsekkel, cipzárakkal díszített bőrkesztyűk. A New Yorkerben vagány, sötétkék autós kesztyűre lelhetsz, és 5990 forintért haza is viheted.

Ezt is szeretjük