12 szexi, piros ruhadarab télre
Árakkal és lelőhelyekkel
Ne szürkülj be, mint az időjárás! Ha határozott, szexis nő képét szeretnéd mutatni a világ felé, akkor a piros szín a téli ruhatáradból sem hiányozhat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A színeket különleges energiák veszik körül, éppen ezért nemcsak vizuálisan vagy képes befogadni őket, de a lelkivilágodra, a hangulatodra is hatással lehetnek.

Valójában minden szín hordoz magában egy üzenetet, melyet a külvilág felé sugall. Aki pedig ismeri ezeknek az üzeneteknek a titkát, az olyan képesség birtokosa lehet, mellyel a róla alkotott első benyomást is befolyásolni tudja, pusztán az öltözéke színeivel.

A piros szín a legdominánsabb mind közül, mely peckesen és arrogánsan uralkodik a színskála meleg tartománya fölött.

Királyi titulusához nem férhet kétség, a többi szín csak meghunyászkodó alattvaló lehet a közelében. Nem is nagyon tűr meg más árnyalatot maga mellett, csak olyanokat, melyek megbékítik a benne dúló erőket.

A lángoló vörös belőled is felszínre hozhatja a szunnyadó energiákat: a merészséget, a szenvedélyt, a határozottságot, az elszántságot, az alkotóerőt és a szexisen csábító kisugárzást. Ha rossz passzban vagy, fáradt vagy, esetleg elbizonytalanodtál önmagadban, csak ölts magadra egy piros ruhát, és megtörténik a csoda.

A vörös érzéki vibrálása az önbizalomnak is jót tesz, hiszen úgy viselkedik egy öltözéken belül, mintha minden szempárt felszólítana, hogy szegeződjön őrá. És valóban, nincs az a tekintet, mely át tudna siklani egy ilyen energikus szín felett.

Nőies stílus vörösben

A nőies ruhadarabok finom eleganciája és a piros kacér vakmerősége különleges elegyet alkotnak együtt. A női testet ünneplő szabásvonalak egy domináns színnel párosítva új életre kelnek, és ellenállhatatlanná teszik a ruha viselőjét.

Ám arra feltétlenül ügyelned kell, hogy ne vidd túlzásba a vörös szín árnyalatait egy öltözéken belül. Hiszen akkor legfeljebb a gyerekek tekintetét vonzod majd be, akik a látványodtól nyomban a Mikulásra asszociálnak.

A pirosnak élettér kell, hogy kedvére ki tudjon bontakozni, és önnön dicsfényében fürödhessen. Ezért tartsd tőle távol a hasonlóan domináns színeket, mint amilyen a vidám sárga, a kivizöld, a narancs és a lila egyes árnyalatai, például a kékeslila. A morózus barna nyugalma sem hat rá jól, mert elnyeli a piros energiáját.


Feketével, szürkével, fehérrel és bézzsel bátran kombinálhatod, de teltebb árnyalatokkal is, ha arányosan osztod el az öltözékeden.

Ha a piros tölt ki nagyobb felületet, a másik élénk szín korlátozódjon kisebb területre, mondjuk egy övre, kesztyűre, sapkára, fülbevalóra. Ügyelj arra, hogy kifinomult, elegáns stílusodat ne rombolják le harsány színkombinációk. Bánj óvatosan a pirossal, mert ízléses mivolta könnyen közönségessé válhat.

A Mango tűzpiros szövetkabátja 33 895 forintért forrósíthatja fel körülötted a téli levegőt. Szintén a Mango üzleteiben bukkanhatsz rá a vérforralóan vörös, bájos kis kardigánra, ami 4735 forintért lehet a tiéd. A Sinéquanone elegáns blézerével a legegyszerűbb fekete koktélruhát is feldobhatod, de akár egy szűk ceruzaszoknyával is felveheted. Az ára 20599 forint. A Bon Prix csónaknyakú, kötött pulóvere örökre elűzi a környezetedből a szürke napokat - 5199 forintért cserébe.

Trendi lazaság pirossal megfűszerezve

A vagány nők is csak nők, akiktől szintén nem áll távol a csábítás. Az ő esetükben a vörös szín pont a belevaló énjüket domborítja ki, de ugyanakkor a nőiességet is felpiszkálja bennük. Ez a két tulajdonság pedig nyerő párost alkothat a pasik szemében. A trendi nő ruhatára már megenged némi hanyagságot, így a színkombinációkkal is bátrabban bánhatsz. Használd ki a piros vakmerőségét, és építsd rá a megjelenésedet!

Akár még a kékkel is kibékítheted a gőgös színkirálynőt, hiszen a cél a játékosság, az ötletesség, a fantázia. A piros és a kék akkor tud együtt élni, ha mindkettő kis részletekben foglalja el a területeit, és egyiket sem hagyod uralkodni a másik felett. Egy piros blúzra rávehetsz például egy sötétkék kardigánt, de mindkettő köszönjön még vissza itt-ott, egy kiegészítőkben. A feketével pedig rockosan is kombinálhatod, például egyszínű fekete öltözékedet feldobhatod egy vibrálóan vörös, férfiszabású blézerrel.

A Quelle állógalléros blézere igazán erőt sugárzó - 14 995 forintért teheted a sajátoddá. A Mango hosszú ujjú pólója egyszerű darab ugyan, de a színe kiemeli a semleges holmik közül. Farmerral és zakóval is jól mutathat, és csak 2995 forintot kell áldoznod érte. A vagány szerelésekben is helyet kaphatnak a nőies elemek, mint amilyen a Re-Reserved bélelt, övvel díszített szoknyája, 6990 forintért. A Designer Outlet üzletében egy Victoria’s Secret kardigánra lelhetsz 16 900 forintért, mely rendkívül divatos díszegyenruhás fazonja miatt is.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pirosban, sportosan

A lazább napjaidon se feledkezz meg a nőiességedről, mely nemcsak a szűk szabásvonalakban lakozik. A sportos stílus az erődet fitogtatja ugyan, ha azonban egy kis vörös színnel fűszerezed, azt kiáltja majd a világ felé: íme, egy nő, aki bő farmerban és dzsekiben is szexi tud lenni! Ettől aztán a férfiak kellőképpen zavarba jönnek majd.

A képlet rendkívül egyszerű, hiszen minden attól függ, amit kifelé sugárzol, ha pedig egy öltözetben te erősnek és magabiztosnak érzed magad, akkor máris szexi vibrálás vesz körül. A piros szín ereje abban rejlik, hogy képes felszínre hozni a benned lakozó női energiákat, vagyis megadja a kezdő lendületet ahhoz, hogy minden porcikádban nőnek érezd magad.

Akár a Playersroom kapucnis pulóverével is letesztelheted a piros érzékekre ható erejét, ha 19 990 forintért megvásárolod. A New Yorker vagány, kockás flanelinge 4350 forintért tehet magabiztosabbá. Szintén a New Yorker kínálatában találhatsz rá a jópofa, csajos pufidzsekire, ami 11 990 forintért lehet a tiéd. A Re-Reserved steppelt mellénye pedig 17 990 forintért találhat gazdára.

Ezt is szeretjük