Szexi mellények körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Ha szeretnéd újjávarázsolni az öltözékedet, egy vagány vagy elegáns mellénnyel könnyedén megteheted. Találd meg a stílusodhoz illőt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is érezted már úgy, hogy a ruhatárad némi tupírozásra szorul, mégis nehéz eldönteni ilyenkor, hogy melyik az az ideális darab, mely anélkül is képes feldobni a megjelenésedet, hogy komplett frissítéshez kellene folyamodnod. Ha kissé már unalmasnak találod a stílusodat, és valami izgalmas változatosságra vágysz, egy mellénnyel új lendületet vihetsz az öltözködésedbe.

Ezt a beruházást garantáltan nem bánod meg, hiszen a legtöbb mellényt az évszakoktól függetlenül is viselheted, ráadásul rendkívül jól variálhatók, és mindig megtalálják a kiskapukat a különféle trendek és stílusirányzatok között.

Ez az aprócska ruhadarab olyan pimasz és öntörvényű, hogy nehezen tűri a beskatulyázást. Így aztán szabadon jár-kel a sportostól az elegánsig, kénye-kedve szerint változtatva az arculatát. Ez számodra is azt jelenti, hogy nyugodtan lehetsz merészebb, és olyan kombinációt is kipróbálhatsz a mellénnyel, amilyenre korábban még csak gondolni sem mertél.

A feszesebb, maszkulin jellegű darabokat is felveheted romantikus kisruhákkal, esetleg vagány, farmeros szereléssel. Az elegánsat is lazává gyúrhatod, és a sportos farmermellényed is passzol majd a tip-top blúzaidhoz. Éld ki bátran a fantáziád, hiszen a mellény attól olyan szexi, hogy korlátlan szabadsággal ruházza fel a viselőjét.

A szemtelenül csajos farmermellény

Nincs az a stílus, ami ne köthetne vele barátságot, persze ez attól is függ, hogy milyen fazonú a mellényed. A rövid, bő szabású modellek hanyagul vagányak, míg az öltönymellényről mintázott, szűkített társaik belevalóan nőiesek.

Az idei divatból nagyon kedvelik a bő pólókat és tunikákat, a lezser pólóruhákat, ingruhákat és a vékonyabb, hosszított pulóvereket, valamint az ingeket és a blúzokat. Ha ezeket szűk nadrággal vagy leggings-szel párosítod, akkor nem csak trendi, hanem egy finoman alakformáló rétegezést is nyerhetsz. A bő felsőre rávett szűk vagy rövid mellény ugyanis a derékra helyezi a hangsúlyt, anélkül, hogy mindent felfedne.

A Springfield farmervászon darabja olyan, mint egy mélyen kivágott frakkmellény. Az ára 6495 forint. Az Orsay üzleteiben 5295 forintért találhatsz hasonlóra, kicsit zártabb szabással. A New Yorker két igazán dögös kialakítással lephet meg: a világos koptatású, atlétahátú mellényke, valamint a szögletes dekoltázsú, szegecsekkel díszített változata is 6990 forintért lehet a tiéd. A Mango mell alatt szabott, szürke farmervászonból készült, csinos mellényét pedig 8595 forintért tudod megvásárolni.

Trendi és vagány

A különleges, merészebb mellényekben az a jó, hogy, bár nem túl nagy felületű ruhadarabokról van szó, képesek uralni az egész öltözékedet. Így nagyon nem is kell azon törni a fejed, hogy mit vegyél fel hozzájuk. Egy semleges, egyszerű felső vagy alapruha is megteszi, hiszen a figyelmet úgyis a mellényed fogja kiharcolni és bezsebelni.

Ám pont emiatt az óvatosság sem árt! Ha a mellény feltűnő színű vagy mintázatú, esetleg a szabásvonala teszi karakteressé, akkor kerüld a harsány ruhadarabokat, vagy korlátozd maximum két olyanra, melyek harmonikusan összeférnek egymással, máskülönben túl giccses lehet az együttes hatásuk.

A Magenta színpompás, újságmintás mellénye 14 990 forintért kapható. Az S.Oliver bordázott anyagú, sálgalléros gengsztermellénye 16 190 forintért vihet egy kis titokzatosságot a stílusodba. Ugyanígy az Orsay vászon darabja, mely határozott, férfias vonalat képvisel. Az ára 5295 forint. A New Yorker üzleteiben két kifejezetten vagány darabra is bukkanhatsz: a fémgombos, kapucnis mellény 5990 forintba kerül, a rockos bőrmellényüket pedig 9990 forintért viheted haza.

Finom elegancia szexi mellényekbe bújtatva

A mellények esetében olyan, mintha a finom elegancia csak valami rafinált palástolás lenne. Hiszen átüt a felszín alól az a merészen vagány virtus, amit fennhéjázva hirdetnek. A mellényt viselő nőben van valami büszke határozottság, erő és dinamizmus, ami felülmúlja a hűvös eleganciát.

Éppen ezért az alkalmi darabokat sem muszáj csak a különleges megjelenésekre tartogatnod, időnként el-elsütheted hétköznapokon is, ha vonalvezetésük alapvetően egyszerű, és nem flitteresek, csillogósak. Az utóbbiakat inkább csak bulikban viseld, akár egy semleges fehér pólóval is.

A H&M fekete frakkmellényét 5985 forintért szerezheted be magadnak. Az Orsay üzleteiben kapható darab már rafináltabb és nőiesebb a keresztpántokkal a hátán. Az ára 6495 forint. A Springfield egy jóval letisztultabb, elegáns mellényt is kínál számodra, 4995 forintért. A New Yorker is gondolt a különleges alkalmakra: a hátul atlétapántos, háromgombos fekete mellényük és a lágy esésű, érzékien nőies, elöl megköthető fazon is 5990 forintért kerülhet a birtokodba.

Romantikus, kötött mellények

Idén minden szuperszexi, ami kötött vagy horgolt anyagból van, és ez a hitvallás a mellényeket sem kerülte el. A kötött ruhák és kardigánok után most ezeknek a daraboknak sem mondhatsz nemet, hiszen bájosak és visszafogottak, mégis magukra vonzzák a tekinteteket.

A Brandshop24 üzletében hosszított, tunika fazonú, átlapolt mellényt is kifoghatsz, 7990 forintért. A Springfield öltönymellény-szabású, mintás darabjára 4995 forintért tehetsz szert. Szintén a Springfield üzleteiben kifejezetten romantikus, púderrózsaszín, horgolt mellényre csaphatsz le 6495 forintért.

Ezt is szeretjük