Szempillaspirál-körkép

Legyen dús, ívelt és hosszú a szempillád

A spirál kötelező tartozéka a női neszesszernek, nem mindegy azonban, hogy mire költöd a pénzed.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sejtelmes, szexi női tekintet szavak nélkül is sok mindent elmond, incselkedik a férfival. A szemek játékának nagy szerepe van a flörtölésben, és kiemelt, mondhatjuk, főszerep jut a szempilláknak, melyek rezegtetésével, lesütésével őrületbe kergetheted a pasikat. Dús, koromfekete szempillákat kevés szerencsés birtokol, és talán náluk is elkél egy kis tuning.

Akinek pedig kicsit gyérebb, rövidebb, nem ívelt, az szeretettel gondol kedvenc, mindent megoldó spiráljára.

Merthogy a mai pillafestők bizony a legtöbb gondra gyógyírt jelentenek. Míg Kleopátra egy kis korommal kente át pilláit, ma már a legmodernebb technika segíti a hölgyeket a pillabűvölésben.

Spirálozási egyszeregy

Mielőtt elszaladnál, és beszereznéd a legújabb dúsító csodát, ismerd meg a tökéletes spirálozás alapszabályait.

  • A szempillaspirál a legutolsó lépés a sminkelés során.
  • Mielőtt feltennéd, egy régi fogkefével vagy egy régi spirál megtisztított fejével tisztítsd meg a pillákat, hogy a szemhéjpúder és az alapozó maradványai ne csomósítsák a végeredményt.
  • A pillák tövében kezdd a spirálozást, itt kétszer is végigmehetsz. Belülről kifelé haladj.
  • Nem baj, ha az alsó pillasort nem fested ki. Ha nem a legjobb minőségű a festék, lepereg, és megül a szem alatt, amitől úgy fogsz kinézni, mint aki napok óta nem aludt.
  • A szempillaspirált gyakran cserélgesd, hogy elkerüld az irritációt. Ne add kölcsön senkinek. Hetente egyszer vízzel átöblítheted a kefét, így megtisztítod a szemhéjpúderszemcséktől vagy a lehullott szempilláktól.

Az egyszerű

A Maybelline márka alapítója először szempillaspirált készített, mégpedig a nővérének egy kis zsírból és festékből. Azóta sokat finomodott a technika, de a márka legismertebb terméke ma is egy szempillafesték, mégpedig a Great Lash spirál. A vidám rózsaszín és zöld tubusban rejlő spirál precíziós, dúsító keféjének köszönhetően természetesen dús és hosszú pillákat varázsol. Krémes, pigmentekben gazdag állaga tökéletesen fed és színez, használata után a szempillák nem tapadnak össze. Vízálló és extra fekete változatban is kapható, és az ára sem borsos - 1500 forint körül találod a drogériák polcain.

A bohókás

Tavasszal sokakból előtör a huncutság. Ha te is így vagy vele, és szeretsz bolondos sminket készíteni, akkor az Oriflame Visions Water colour termékcsaládjába tartozó diszkréten színes spirálokat szeretni fogod. Nem színezik meg teljesen a pillákat, mert áttetszőek, mégis szép fényt adnak nekik. A színes pillák illeszkednek a tavaszi trendbe, hiszen sminkben slágernek számít a szivárványos szemfestés. Jó, ha figyelembe veszed, hogy máshoz nem is illik, így nem jó ötlet egyébként természetes sminkedet feldobni vele. A limitált szériájú spirálok két színben, zöldben és kékben kaphatóak, most bevezető áron, 800 forintért.

Extra fekete

Ha inkább a klasszikus megjelenést részesíted előnyben, és szempillaspirálból a feketét kedveled, akkor ajánljuk neked a SuperFull Midnight szempillaspirált az Avontól. A Super sorozat három változatban kapható: SuperShock, SuperFull és a már említett Midnight. Mindhárom spirál dúsítja a pillákat. Az éjféli verzió éjfekete pillákat és hipnotikus tekintetet ígér. A festék nemcsak drámaivá teszi a tekintetet, de arról is gondoskodik, hogy a pillák szétváljanak. Most bevezető áron rendelheted meg az Avontól, 1100 forintért. Nem akciósan 2300 forint.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Műszempillás

A Max Factor legújabb találmánya a műszempilla-hatású spirál. Az új szempillaspirál, a False Lash Effect a Max Factor eddigi legnagyobb keféjét egy szabadalmaztatott, speciális formulával ötvözi. A szilikonkefének és a speciális festéknek köszönhetően a szempillák megvastagodnak, dúsak lesznek, mégis rugalmasak maradnak. A festék könnyedén befedi őket a tövektől egészen a végekig, megtartva természetes ívüket. Három árnyalatban kapható, mi az egyszerű feketét javasoljuk, a kék és a barna amúgy is kevéssé természetes, hát még műszempilla-hatással megfejelve. A termék nem a legolcsóbb: 4500 forint körül kapható.

Ezt is szeretjük