Egy kis hintőpor: így növeld meg a filléres szerrel a szempilláidat
Hangsúlyozd ki a tekintetedet végtelenül egyszerűen, műszempilla nélkül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy a szempilláid még hosszabbnak tűnjenek, nincs szükséged műszempillára, ugyanis természetes úton is csalhatsz.

Gondoltál volna arra, hogy ebben éppen a hintőpor lehet a segítségedre? Így válhat titkos csodaszerré a kezedben a szemfestésed során!

Göndöríts, majd spirálozz!

A lehető legigézőbb tekintet eléréséhez először is göndöríts, valamint egy kis festékkel segíts rá a látványra. Használj szempilla-göndörítőt, ezáltal tökéletes ívű pillákat kaphatsz eredményül. Az optikai tuning érdekében kedvenc fekete spiráloddal is menj rajtuk végig, alulról felfelé haladva.

Most következik a csel

A hintőpor felvitelére egy egyszerű fülpiszkáló is megteszi. Amennyiben úgy kényelmesebb, nem muszáj a tenyeredből ügyeskedned, hanem öntsd ki a port egy tálkába, hogy könnyebben bele tudd forgatni a vattavéget. Ezt követően vidd fel óvatosan a port a szempilláidra, méghozzá azok teljes hosszában. Minden bizonnyal mókásan festenek majd teljesen fehéren, azonban ne aggódj, szerencsére nem így kell kimenned az utcára.

Újra feketén

A hintőporozás okozta fehérségnek egy újabb réteg fekete szempillafestékkel vethetsz véget: a spirállal haladj újra végig a pillákon, ismét alulról a végekig. Most, hogy újfent fekete színűvé váltak, már csak gyönyörködnöd kell bennük, és büszkén rebegtetned őket.

Szempilla-ívelési és -hosszabbítási fortélyok

Abban, hogy a szempilláid sokkal hosszabbnak és dúsabbnak tűnjenek, titokban szerepet játszhat a pirosítóecset, de akár egy kanál is. Nézd meg, hogyan!

Ezt is szeretjük