10 kényelmes, de igazán divatos sportcipő, amiben nem fog fájni a lábad: nőies darabok árakkal, lelőhelyekkel

Ezek a sikkes, de nagyon kényelmes sportcipők szuperül beilleszthetőek a hétköznapi szettekbe.

Sportcipők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sportcipők ma már jóval többek annál, hogy az ember csak edzéshez vagy kiránduláshoz viselhesse őket. Az elmúlt években a hétköznapi, utcai divatba is beszivárogtak, mostanában pedig már a legsikkesebb lábbeliknek számítanak.

Vannak köztük jócskán olyan darabok, amik inkább a laza szettekhez hordhatók, de akadnak olyanok is, amik a nőiesebb vonalat képviselik. Ezek közül válogattunk most néhányat.

Nőies, divatos sportcipők körképe

A következő cipők nemcsak kényelmesek, hanem szuperül beilleszthetők a csinosabb összeállításba is. Nem törik fel a lábadat, az egész napos rohangálásban is tökéletes társaid lesznek, ráadásul, ha szeretnéd, akár online is beszerezheted őket. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabb sportcipőket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük