Slágertrend: a legszebb színes farmerek körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Unod a sztenderd farmerárnyalatokat? Kattanj rá az új divatirányzat formabontó színvilágára!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A divat pezsgését most a színek táplálják, így ebben a kaotikus kifestőkönyvben a farmerek sem maradhattak megszokott valójukban. Az életteli árnyalatokban dúskáló nyolcvanas évek ihlette a szivárványtrendet, melynek üzenete roppant egyszerű: a nyár közeledtével itt az ideje színesebb és vidámabb stílust kialakítanod, mely többet kíván az unásig hordott szürke, kék és fekete farmernadrágoknál.

A legújabb, cukortónusú darabok a színválasztékukért kedvelt vászongatyókat is kiüthetik a ringből, hiszen velük ellentétben jóval strapabíróbbak, vagyis nem válik puklissá a térdük, ha leülsz bennük, illetve nem gyűrődnek kapcaronggyá a nap folyamán.

A fazonválasztékuk pedig legalább annyira kimeríthetetlen. A melegebb napsugarak az élénk farmerszoknyákat és sortokat is bevonzották a kínálatba. Tehát egy biztos, idén a színkedvelőknek sem kell lemondaniuk a farmercuccokról!

Üde fagylaltszínek

Bármennyire is nélkülözhetetlen a farmer, amint elborítja a nyári zsongás az ember lelkét, valahogy ódzkodni kezd a sötét, indigókék megoldásoktól, és a világosabb, agyonkoptatott változatok felé fordul a figyelme.

Idén azonban már nem ez az egyetlen lehetőséged, amennyiben üdébb összképre vágysz, hiszen elözönlötték a kollekciókat az édeskés fagylaltárnyalatok, melyek garantáltan felturbózzák a vérkeringésedet, miközben elűzik a hétköznapok unalmát.

A Mango mentazöld csőnadrágja 9995 forintért frissítheti fel a hangulatod. A Levi’s repertoárjából egy korallszínű répafazonnal vagy egy hűsítő türkizkék, egyenes szárú kreációval gazdagíthatod magad. Az előbbi 19 990 forintért, az utóbbi 25 990 forintért lehet a tiéd.

A Bon Prix webáruházában valamivel olcsóbban, 6999 forintért csaphatsz le az enyhén A-vonalú, korall farmernadrágra, illetve ugyanennyiért szerezheted be a napsárga, szűk modelljüket. Az Otto internetes katalógusában most 10%-os kedvezménnyel bukkanhatsz hasonló, pasztellsárga variációra, melynek eredeti ára 11 890 forint. Ugyanitt lila darabra is szert tehetsz, ha 12 220 forintot áldozol érte.

Világos, lágy árnyalatok

Egyfajta minimalista, visszafogott stílust alakíthatsz ki a lazúros tónusú, illetve fehér farmerekkel. A krémes, lágy árnyalatok, valamint a natúr színek a romantikus hangulatú trendekbe hasonlóképpen beültethetőek, mint a finom harmóniát sugalló tengerészmódiba, mely kezd túllépni a sarkos színvariációin, ezáltal frissebb elképzeléseket is megvalósíthatsz csíkos kiegészítőkkel megbolondítva.

A Mango kollekciójából 6995 forintért babarózsaszín farmersortot, 9995 forintért pedig bézs bokanadrágot foghatsz ki. A New Yorker fehér miniszoknyája 8590 forintba kerül. A Zara homokárnyalatú répafazonját 9995 forintért kaparinthatod meg. Az Otto választékából púderrózsaszín csőfarmert vásárolhatsz, 18 330 forintért.

Abszolút természetes

Ha túl erősnek érzed a harsány tónusokat, a barna, keki és mustáros színárnyalatú farmerekkel a letisztult természetességet kedvelő trendek követője lehetsz. Ilyen a military elemeket beemelő szafari stílus, illetőleg a vidéki romantika, melyek szinte megkívánják a natúr bőrkiegészítőket, amik most szintén divatosak.

A Charles Vögele kínálatából keki farmerszoknyát újíthatsz be magadnak 7990 forintért, míg a Zara üzleteiben 9995 forintért vehetsz hasonló fazont, mustáros színben.

Édeskés gyümölcsszínek

Amennyiben karakteres, vibráló megjelenésre vágysz, szemezgess az érett gyümölcstónusokból, melyek bármilyen öltözéket képesek megédesíteni és szexissé varázsolni. A nyár abszolút favoritjai lesznek ezek a farmerek, hiszen élénkségükkel mindenki hangulatát felcsiklandozzák.

A Mango a szenvedélyes hölgyeket veszi célba: tűzpiros jeggingsszel kecsegtet 9995 forintért, a hasonlóan szűk, narancsvörös változatát pedig 10 995 forintért kínálja. Az Otto áfonyakrémszínű capri farmernadrágja 9165 forintért kapható. A Bon Prix sötétlila csőfazont ajánl a figyelmedbe, 6999 forintért.

Ezt is szeretjük