Alakformáló farmerek körképe tavaszra
Árakkal
A legegyszerűbb szerelésben is bombasztikus lehet az alakod. Nem kell hozzá más, csak egy jó fazonú farmer, ami tökéletesíti a vonalaidat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindennapos öltözködési procedúra ma már elképzelhetetlen a farmer nélkül, hiszen az évek során a legközkedveltebb ruhadarabbá avanzsált, így nincs olyan gardrób, melyben ne találná meg a helyét.

Számos átalakulásának és fazonkínálat-bővítésének köszönhetően már nemcsak akkor kaphatod magadra, ha lezser megjelenésre vágysz, mert a farmernadrág sokoldalú stíluslehetőséggel bír, ezáltal úgymond divatálló viselet.

Tény, hogy mindenki hordja, és talán évente egy darabot beszerez belőle, ám azt mégis kevesen tudják róla, hogy a szabásával, koptatásával, illetve dísztűzéseivel nem csupán az aktuális trendeknek kedveskedik, hanem az alakot is képes formába hozni. Ha szeretnéd erről az oldaláról is jobban megismerni a kedvencedet, nézd meg, milyen fazontípusaival korrigálhatod az arányaidat.

Formadomborító modellek

A szikár, sportos testalkatnak éppen úgy megvannak a sajátos nyűgjei, mint a dús idomú, mediterrán adottságoknak. Hiszen, ha ott vagy lapos, ahol domborodnod kéne, vékonyság ide vagy oda, nem biztos, hogy minden nadrág tökéletesen mutat rajtad.

Nyilván nem szélsőségesen, de valamennyire azért gömbölyíteni szeretnéd a látványt, amit meg is tehetsz néhány apró trükkel: válassz egészen világos vagy kontrasztos koptatású megoldásokat, illetőleg élénk színű, esetleg répaszabású modelleket, melyek kerekítik a csípőd és a popsid íveit.

Arra ügyelj, hogy a fenekeden soha ne legyen trottyos a szerzeményed. A karcsúság sajnos még nem egyenlő a feszes izomtónusokkal, de ezt a problémát orvosolhatod a sztreccsdarabokkal, melyek a varrásaikkal megemelik a fenekedet.

A Mango répafarmerja 10 995 forintért lehet a tiéd. Ugyanitt tűzpiros csípőfazonra lelhetsz, 9995 forintért. A Zara tavaszi-nyári kínálatából szintén két formadomborító modellt ajánlunk a figyelmedbe: a magasított derekú, csípőkerekítő nadrágjuk 13 995 forintba kerül, a koptatott csőfarmerjuk pedig 9995 forintért kapható. A New Yorker világos, szaggatott típussal kecsegtet 11 990 forintért. Az Otto internetes katalógusából fehér megoldást rendelhetsz magadnak, 9165 forintért. A Bon Prix webáruházából márványkoptatott elképzelést foghatsz ki, 8999 forintért.

Popsiformáló, feszesítő darabok

A Gas új kollekciójában található Sumatra jeggings nem pusztán hangsúlyozza az alakodat, hanem remekül alkalmazkodik is hozzá. Ezzel a könnyű és rugalmas anyagú farmerrel 23 900 forintért teheted feszesebbé a hátsó fertályodat. A Bon Prix egyenes szárú nadrágot kínál számodra 8499 forintért, melynek rafináltan kidolgozott derékpántja, valamint előrehozott varrásvonala hosszítja a lábakat, a hátoldalán található osztóvarrások pedig feszes feneket formálnak.

Ha széles a csípőd

Amennyiben még nem sikerült ledolgoznod a télen felszedett pluszkilókat, egy megfelelő fazonkialakítású farmernadrággal optikailag javíthatsz az arányaidon. A tavaszi kollekciók rengeteg egyenes szárú és A-vonalú megoldást tartogatnak, melyek nem buggyos szabásokkal hivatottak elfedni a párnásabb részleteket, hanem maximálisan nőies vonalvezetéssel igyekeznek megnyújtani a sziluettet. A lábhosszító darabok szintén sokat tehetnek azért, hogy keskenyebbnek tűnjön a csípőkerületed: válassz egészen sötét vagy hosszában koptatott modelleket erre a célra.

A Mango kínálatában szálkoptatott farmerekre bukkanhatsz, többféle változatban: az egyenes szárú és az A-vonalú fazonjukra egyaránt 10 995 forintért tehetsz szert. Az Otto weboldalán egy Marlene Dietrich stílusú, egyenletesen bővülő megoldásra csaphatsz le, 12 220 forintért. A Zara sötét grafitszürke modellje 9995 forintért találhat gazdára.

Alaknyújtó, lábhosszabbító farmerek

A Mango üzleteiben 9995 forintért vásárolhatsz slankító szabású farmernadrágokat, sötétkék és fekete színben. Az Otto weboldalán hasonlóra akadhatsz magasított derékkal, grafitszürke változatban, 11 890 forintért.

Ugyanitt karcsúsító tűzésekkel ellátott, enyhén trapézos megoldást újíthatsz be magadnak, 12 220 forintért. A Zara koptatásmentes, alakkövető nacijával pedig 9995 forintért nyújthatod meg a virgácsaidat.

Ezt is szeretjük