Színes, nőies tavaszi blúzok körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Egy sokoldalú darabra vágysz, amit maximálisan kihasználhatsz tavasszal? Válogass a színes blúzok közül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal pezsegni kezd az élet, és a programlehetőségek is megszaporodnak. Végre lehet kávézók teraszán ücsörögni, elmélyedni egy könyvben a szabad ég alatt a parkban, esetleg sétálós randikat szervezni. Így szükséged lesz egy olyan univerzális ruhadarabra, mely szinte minden alkalomnak megfelelhet, attól függően, hogy mivel viseled.

Az idei divat rendkívül bájos blúzokkal rukkolt elő, melyekkel színt vihetsz az öltözékedbe, ám a nőiesebb változataikat a munkahelyi viseletedbe is könnyű lesz beültetned, hiszen amellett, hogy kényelmesek és praktikusak, az elegancia sem áll tőlük távol. Nézd meg, melyik passzol az egyéniségedhez!

Légies finomság, tavasztündéreknek

A tavasz lélekmegújító, ábrándos hangulatát az üdeséget sugárzó, romantikus blúzok adják vissza leginkább. Ráadásul rengeteg stílusvariációt rejtenek magukban, mert a színviláguk jóval hangsúlyosabb, mint a fazonkialakításuk.

Idén a szabásukat tekintve sokkal letisztultabb összképet mutatnak, minek következtében nemcsak az édeskés diáklánystílus és a vidéki trendek befogadóak velük szemben, hanem a vagányabb, illetve nőiesebb elképzelésekben is szerepet kaphatnak. Krémes pasztelltónusok és harapnivaló fagylaltárnyalatok jellemzik az efféle blúzcsodákat, melyekkel finomságot és vidámságot csempészhetsz a szerelésedbe. A virágmintákról se feledkezz meg!

A Mango mimózasárga darabjával a kikelet pezsgését idézheted meg, a púderes rózsaszín megoldásával pedig tavaszi lágyságot tükrözhetsz. Az előbbi 6595 forintért, az utóbbi 9995 forintért lehet a tiéd.

A Zara kollekciójából masnis környakú, lazacos árnyalatú blúzt ajánlunk a figyelmedbe, mely 7995 forintért kapható. Az Otto internetes katalógusából népies stílusú felsőt szerezhetsz be magadnak, 9620 forintért. A Bon Prix gumis derekú, fodros változattal kecsegtet, 4199 forintért.

Virágmintás modellek

A Mango kínálatából belebújós tunikablúzzal gazdagodhatsz, 12 995 forintért. Hasonló, Carmen-dekoltázsú tüneményre tehetsz szert az Otto választékából, 6110 forintért. A Zara repertoárja szinte tobzódik a virágmintás ingblúz-variációkban: a diszkréten zsabós megoldásuk, valamint a piros virágos változatuk is 8995 forintba kerül.

Hétköznapi elegancia

Nem könnyű behatárolni az ilyen blúzok stílusát, hiszen ellentétpárokra épül: ezek a kreációk visszafogottságukban is meglehetősen szexisek, és bár mintásak is akadnak közöttük, mégsem hivalkodóak.

Ízlésességük titka a finom anyaghasználatukban, illetve az egyszerű fazonkialakításukban rejlik. Ha olyan darabra vágysz, amiben a munkahelyeden épp úgy megjelenhetsz, mint egy langyos tavaszi estére tervezett randevún, ügyelj rá, hogy a választottad hasonló tulajdonságokkal rendelkezzen.

A Bon Prix enyhén bő fazonú tunikablúza romantikus elképzelésekben is megállja a helyét, de blézerrel összeboronálva a feszesebb eleganciát szintén kihozhatod belőle. Az ára 4999 forint. A Mango tengerészkék szaténmegoldása 9995 forintért találhat gazdára. Ugyanitt állatmintás modellre bukkanhatsz, melyért hasonlóképpen 9995 forintot kell ontanod. A Zara levélzöld blúztopjára pedig 8995 forintért csaphatsz le.

Retro blúzok

A retro fazonok az élénk, harsány színeket, valamint a tapétamintákat is visszahozták magukkal a múltból. Ha lételemed a nőiesség, de az extravaganciádat sem szeretnéd sutba dobni, ezek a blúzkülönlegességek szövetségeseid lehetnek, hogy egyedi és lehengerlő stílust alakíthass ki magadnak. A játékosabb, édeskésebb darabokkal az ötvenes-hatvanas évek romantikáját idézheted meg, az óriáspöttyös és tapétacsíkos verziókkal pedig a hetvenes évek glamour trendjét elevenítheted fel.

A Bon Prix aprópöttyös, retro irodablúza mindössze 1799 forintért landolhat a virtuális kosaradban. A Mango buborékmintás blúztopját 9995 forintért kaparinthatod meg. Ugyanitt csíkos, hosszú ujjú változatot is kifoghatsz, 11 995 forintért. A gyümölcsmintákat éltető diáklánystílusnak kedvez a Zara finom kis kreációja, mely 9995 forintért lehet a tiéd.

Ezt is szeretjük