7 ruha, ami 5 kilóval többnek mutat
Óriás képgalériával
A divat remek dolog, de nem árt a szelektálás, hiszen néhány ruha sajnos a vékonyaknak van fenntartva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az öltözködés remek lehetőséget ad arra, hogy eltüntess néhány felesleges kilót és javíts az alakodon. A divat azonban sokszor nem a való világon alapul, és olyan ötletekkel állnak elő a tervezők, melyek csak és kizárólag piszkafa lányokon mutatnak jól.

Mivel azonban a divat nagy úr, előbb-utóbb a legtöbb nő szekrényében kiköt olyan ruhadarab, ami abszolút nem illik az alakjára, sőt, nemhogy nincs karcsúsító hatással rá, hanem még meg is növeli optikailag a test méreteit.

Összeválogattuk azokat a ruhákat, melyeket nem biztos, hogy mindenképpen meg kell vásárolnod.

Hogyan vásárolj?

Bár mindenkivel előfordul, hogy hirtelen kitör rajta az őrület, és olyan ruhadarabokat vásárol halomra, melyeket aztán soha az életben fel nem vesz, mégis jobb, ha körültekintően vásárolsz, és se a majd-belefogyok, se a majd-belehízom modelleket nem veszed meg.

A divat jó dolog, segít az önkifejezésben és abban, hogy elfogadtasd magad a többi emberrel. Butaság, hogy nem a ruha teszi az embert, hiszen ha így lenne, senkit nem érdekelne, hogy mit kap magára reggelente. Ugyanakkor légy tisztában azzal, hogy attól, hogy valami trendi, még nem biztos, hogy jól áll.

Hizlaló darabok

Kattintsd végig képgalériánkat, és nézd meg, hogy melyek az idei szezonban azok a ruhadarabok, amik csak tökéletes alakon állnak jól.

Ezt is szeretjük