Nőies lapos talpú cipők városi csajoknak
Árakkal
Az autózás helyett inkább az aszfalttaposás jellemző rád? Szerezz be egy rohanásálló cipőt, amit szoknyával és ruhával is felvehetsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyik tömegközlekedési eszközről átlibbenni a másikra, mozgólépcsőn egyensúlyozni, illetve kátyús flaszteren lavírozni cseppet sem könnyű, és nem is túl elegáns mutatvány egy égimeszelő topánban. Nőiességük miatt roppant csábítóak a magas sarkú darabok, ám ha sosem tudod előre, milyen akadályokat kell legyűrnöd a nap folyamán, inkább nem ajánlott a viselésük, bármennyire is vetekszik a vakmerőséged egy kaszkadőrével.

Amennyiben igazi lokálpatrióta vagy, akinek lételeme a városi dzsungel nyüzsgése, lesd meg, milyen lapos talpú cipőkkel teheted egyszerűbbé és izomlázmentessé a rohangálós napokat.

Attól sem kell tartanod, hogy a kényelem a stílusod vesztét okozza, hiszen az idei aszfaltgyűrő lábbelik között elegáns és romantikus modellekre is bukkanhatsz.

A legédesebb trend

Csipetnyi romantikát és játékos vidámságot vihetsz a kemény urbánus létbe, ha a tavaszi-nyári szezon legbájosabb balerinatopánjait választod. A lekerekített orrú és a légies könnyedségű, lyukacsos kialakítású megoldások szintén megtalálhatóak a palettán, melyeket virágos kisruhákkal vagy lenge körszoknyákkal hordhatsz. A cukormáz színek szinte feltöltik energiával az öltözékedet, a visszafogott pasztelles és drapp árnyalatok pedig szolidabb vidéki romantikát lopnak a betondíszletbe.

Giccsmentes színorgia

A New Yorker sárga, fonott hatású cipőt ajánl számodra, 4290 forintért. A Mango tűzpiros tüneménye 9995 forintért lehet a tiéd. A Zara kollekciójában hegyes és tompa orrú balerinafazonokra csaphatsz le élénk tónusokban.

A királykék és smaragdzöld változatokra egyaránt 12 995 forintért tehetsz szert. A Bon Prix webáruházából babakék darabot rendelhetsz magadnak, 6999 forintért.

Mértéktartó romantika

A Reserved egyszerű csodáját 9995 forintért viheted haza. A New Yorker választékából pasztellrózsaszín cipellőt is kifoghatsz, 3690 forintért. A Mango lyukacsos fazonja 17 995 forintba kerül. Hasonlóval kecsegtet a Zara lágy krémszínben, 12 995 forintért. Ugyanitt nyitott orrú, masnis megoldással szintúgy gazdagodhatsz, ha 13 995 forintot áldozol érte. A Bon Prix szellős balerinacipői 5999 forintért kaphatóak, a bőrből készült, virággal díszített modelljük pedig 12 999 forintért kerülhet a virtuális kosaradba.

Nőies elegancia

A feszesebb irodastílusba éppen úgy beültethetőek a lapos talpú cipők, ha megfelelően szolid, elegáns darabokat választasz. Az efféle, letisztult kreációkat akár egy finom randiöltözékkel is kombinálhatod, amennyiben kényelmesen kívánsz andalogni a lovagoddal. A tengerészmódi hasonlóképpen elbírja a fehér, fekete és mustáros topánvariációkat. Ha rövid a lábad, viselj élére vasalt, egyenes szárú nadrágfazont vagy térd fölé érő szoknyát.

A Deichmann kínálatából két nőies topánra hívjuk fel a figyelmed: a nyitott orrú, fehér lábbelijüket, valamint a fekete, láncos masnival megbolondított modelljüket egyaránt 5990 forintért tudod megvásárolni. A New Yorker hegyes orrú fazonját 4290 forintért szerezheted be magadnak. A Zara lakkfényű cipőjét 9995 forintért, a fekete-fehér, retro változatát pedig 12 995 forintért kaparinthatod meg. A Bon Prix választékában nagy csatos, mentazöld darabra bukkanhatsz, 13 999 forintért.

Modern és csajos

A modern formatervezésű cipők között a kirívó típusokat szintén megtalálod, melyek képesek uralni a szerelésedet. A harsányabb színek és az állatminták nappal is elférnek, amennyiben letisztult vonalvezetéssel párosulnak. A csillogó megoldásokat azonban inkább a bulikra tartogasd.

Az Otto internetes katalógusa trópusi kék rohangálós cipellővel lephet meg, 7635 forintért. A Deichmann szegecses topánkája 5990 forintba kerül. A Mango leopárdmintás kreációját 23 995 forintért foghatod ki. A Bon Prix finom fazonú, színes modelljei bizonyítják, hogy a fűzős félcipők is lehetnek nőiesek: bármelyik árnyalatot választod, 3499 forinttól kell megválnod.

A Zara a partidíváknak is kedveskedik: a szegecsekkel kivert, bokaláncos balerinacipőjük, valamint az ezüstflitteres elképzelésük egyaránt 19 995 forintért találhat táncos lábú gazdára.

Ezt is szeretjük