A legszebb nőies egyberuhák körképe tavaszra
Árakkal és lelőhelyekkel
Az idei ruhákkal a visszafogott, nőies stílusodat is izgalmasabbá teheted!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nagy megújulások ideje, amikor a nők nagy elánnal próbálnak változtatni a külsejükön. A szunnyadó energiákat felkorbácsoló napsugarak olyan ösztönző erővel bírnak, mely fogyókúrára, sportolásra vagy épp egy új frizura kipróbálására sarkallja az ember lányát.

Ám a kikelet éppen úgy a szekrény előtt ácsorgós reggelek szezonja is, amikor a kedvenc ruhadarabok hirtelen megunt rongyoknak tűnnek az új dolgokra áhítozó pezsgésben.

Ha a tavasz szemüvegén keresztül te is hasonló érzésekkel méregeted a gardróbod tartalmát, ideje felturbóznod a stílusodat valami szokatlannal, ami életet lehelhet a ruhatáradba anélkül, hogy kirívó lenne. Erre a legalkalmasabbak az egybeszabott rucik, melyek most nemcsak édeskés romantikával rukkoltak elő, hanem múltidéző divatjegyeket is felvonultatnak.

Ezerarcú romantika

A romantikus irányzatok többsége a kislányos kisugárzásra helyez hangsúlyt, de akkor sem kell nagy ívben kikerülnöd ezt a módit, ha nem akarsz habos-babos tünemény lenni. A letisztultabb formáival ugyanis sokkal érettebb, nőiesebb szintre emelheted ezt a stílust, melynek érdekében nem muszáj lemondanod a sajátos díszítőelemeiről sem, amennyiben szolid harmóniát teremtenek a ruha árnyalataival és fazonjával.

A Mango tejeskávé tónusú ruhája diszkréten alkalmazza a fodrokat és a virágmintákat. Az ára 14 995 forint. Ugyanitt egyszerű, fehér darabra bukkanhatsz madeira-szegéllyel, 12 995 forintért.

Az Otto internetes katalógusából üde, rózsás modellt szerezhetsz be magadnak, 9165 forintért. A Zara kollekciója körszoknyás, pink megoldással kecsegtet 8995 forintért, mellyel modern megvilágításba helyezheted a romantika fogalmát.

Múltból felsejlő szabásvonalak

Idén elérte csúcspontját a retroláz, mely szinte teljes hőfokon tombol. Kissé paradox ugyan, de a sokoldalú, múltidéző ruhák jelentik most a vérfrissítést a divat számára. Hiszen egy gazdag, többpólusú trendet építettek rájuk a tervezők, mely fantáziadús variációknak enged teret. A retro ruhakreációk a harsány mintázatokat finom, nőies vonalakkal párosítják, de épp úgy megtalálhatod közöttük az egyszínű darabokat, melyekkel sajátos hangulatú, mégis visszafogott öltözéket teremthetsz.

Bűbájos ötvenes-hatvanas évek

A Bon Prix webáruházában derékhangsúlyos ingruhára csaphatsz le 8999 forintért. A Mango választékából hasonló ingfazonra tehetsz szert pasztellsárga színben, 17 995 forintért. A New Yorker fodros dekoltázsú, nagypöttyös modellje 8590 forintért találhat gazdára. A Zara kínálatában szexis és romantikus elképzelésekre lelhetsz: a trópusi kék miniruhát 9995 forintért, az aprópöttyös, körszoknyás megoldást pedig 13 995 forintért vásárolhatod meg.

Merész hetvenes-nyolcvanas évek

A Bon Prix magasított vállú kreációja a nyolcvanas éveket idézi. Az ára 4799 forint. A Mango buborékmintás csodáival a színes hetvenes évekbe kóstolhatsz bele: a szűkebb fazont 14 995 forintért, a bővülő szoknyás blúzruhát pedig 17 995 forintért foghatod ki. A Zara tapétamintás modellje 9995 forintba kerül, míg a letisztult, pliszírozott tüneménye 17 995 forintért lehet a tiéd. A New Yorker ocelotmintás, dögös ruciját 5990 forintért kaparinthatod meg.

Egyszerű, mégis elegáns

A könnyed eleganciát sugárzó ruhák egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak, hiszen bármikor adódhat olyan alkalom, amikor szükség lehet egy jól kombinálható, finomabb darabra. Ugyanakkor a feszesebb megjelenést előíró munkahelyi miliőbe is könnyedén beültethetőek, ha unod már a kiskosztümöket és a blúzos szetteket.

A Charles Vögele üzletekben sötétciklámen, elegáns trikóruhával gazdagodhatsz, 9990 forintért. Hasonlót újíthatsz be magadnak a Mango kollekciójából lazacrózsaszín árnyalatban, 12 995 forintért.

Szintén a Mango választékában akadhatsz rá az átkötős, tengerészstílusú megoldásra, mely 17 995 forintért kapható. A Bon Prix fekete ingruhája 6999 forintért lehet a tiéd. A Zara tűzpiros trikófazonja, valamint a rakott aljú, midi modellje is 13 995 forintba kerül.

Ezt is szeretjük