Zseniális trükk: így varázsolhatsz 5 másodperc alatt titokzoknit a sima zokniból
Nem látszik majd ki a cipőből a zokni, ha beveted ezt a módszert: gyorsan titokzoknit csinálhatsz belőle.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaszi, nyári és őszi időszakban sokan hordanak balerinacipőt vagy mokaszint, amelyhez nem ajánlott a hagyományos vagy bokazoknik viselése, hiszen hosszabb száruk miatt kilógnak a cipellőből, és nem nyújtanak esztétikus látványt. 

A meztelen lábfej egészségügyi szempontból nem a legjobb megoldás, hiszen egy kevésbé szellőző cipellőben hamar megizzad az ember lába, nem beszélve arról, hogy a topán a bőrt is kihorzsolhatja. Ezért is tökéletes megoldás erre az esetre a titokzokni.

Így varázsolj titokzoknit a sima zokniból

A legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem látszik ki a cipőkből, de divat és praktikum ide vagy oda, előfordul, hogy az ember lánya elfelejt beszerezni belőlük párat, vagy épp kilyukad, amit fel akart húzni. De mit csinálj, ha nincs kéznél? Az ASOS divatcég zseniális videóban mutatta meg a trükköt, hogyan lehet pár másodperc alatt sima zokniból titokzoknit készíteni.

A pár másodperces művelethez mindenképp vékony pamutból készült zoknit válassz. A lényeg, hogy a zokni szárát addig tekerd le, amíg a bokádhoz nem ér, majd kifordítva vezesd át a talpad alatt, végül pedig a szárát a sarkadon rögzítsd. A videón látható mozdulatokat követve pillanatok alatt megoldhatod a bosszantó zokniproblémát, méghozzá nagyon egyszerűen.

Kényelmes cipellők, amikben nem fog fájni a lábad

Összegyűjtöttük azokat, melyek nemcsak sikkesek, csinosak és nőiesek, hanem nagyon praktikusak is. Ráadásul az egész várost bejárhatod bennük lábfájás nélkül. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legjobbakat.

Borító-és ajánlókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük