Mutatjuk, hogy kösd meg a sálad, nagyon nőies lesz: a szezon legmenőbbjei
Ne csak körbetekerd a nyakadon! Sokkal szebb megoldásokat mutatunk.

sal megkotesi technika
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha unod, hogy a tél minden napján csak egyszerűen körbetekered a nyakad körül a sálat, vagy átdobod a válladon, akkor újíts be egy kicsit, és viseld másképp. Így nemcsak egy kötelező téli darab lesz, hanem egy csinos kiegészítő, ami az egész megjelenésedet feldobja.

Rengeteg szuper módszer létezik, mely mutatós végeredményt ad, és bár mások szemében  bonyolultnak tűnhetnek, igazából alig pár perc kell csak hozzájuk. Össze is gyűjtöttük a legnőiesebb sálmegkötési technikákat, melyekkel még csinosabb lehetsz télen.

Nőies és csinos masni

Annyira kreatív és aranyos ez a masnis kötés, hogy érdemes kipróbálnod. Tedd a nyakadba a sálat, és a bal oldalát hagyd egy kicsit hosszabbra. Ezután ezt a végét fogd össze egy körré, majd a közepét nyomd össze, hogy meglegyen a masni alapja. Aztán fogd a sál másik végét, tekerd körbe rajta párszor szorosan, és már kész is.

sal

Fonott sál

Elképesztően jól néz ki ez a már-már fonott mintára emlékeztető sálkötési módszer, és nem is nehéz. Először is, hajtsd félbe a sálat, majd tedd így a nyakadba. Aztán bújtasd át az egyik végét, a másikat pedig fölötte, és meg is vagy vele. 

sal2

Tekerés és csomó

Ezzel a módszerrel biztosan nem fog fázni majd a nyakad. Fogd meg a sálat, majd hátul keresztezve tedd a nyakadra, elöl pedig köss rá egy csomót. Ezután a két végét dugd el a már megtekert részben úgy, hogy ne látszódjon ki. Remekül fog melegíteni, és még jól is mutat.

sal3

Bújtasd át!

Egy egyszerű módszer is igazán mutatós lehet. Ehhez csak csinálj egy hurkot a sálból, tedd a nyakadra, majd bújtasd át rajta a végeit, és már meg is vagy. Ha gondolod, lazábbra és szorosabbra is veheted, attól függően, hogy tetszik inkább.

sal4

Nőies nyakkendő

Elegáns, nőies és csinos a nyakkendőt idéző kötési technika. Ahhoz, hogy megvalósítsd, fogd a sálat, tedd a nyakadba, és az egyik végét dobd át a tarkódon keresztül a másik oldalra. Majd köss a két végére egy csomót, és bújtasd el az eddig feltekert részek alá. Ezután igazgasd el úgy, hogy nagyjából együtt lógjanak le, mintha nyakkendő lenne a sálad.

sal kotes

+1: a sál mint poncsó

Akár poncsóként is hordhatod a kedvenc, nagy sáladat. Ehhez hajtsd téglalap alakúra, tedd a válladra, és dobd át lazán a bal oldalát a jobb válladon, és fordítva. Jól melegíti majd a hátadat és a vállaidat, ráadásul csinos és divatos is.

sal5
Ezt is szeretjük